Μπέος: «Παραιτηθείτε ή τιμωρήστε»

Μπέος: «Παραιτηθείτε ή τιμωρήστε»

Ανακοίνωση με την οποία ζητά από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή να παραιτηθεί από το αξίωμά του αν αληθεύουν τα όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεοπτική του συνέντευξη εξέδωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου και νυν υποψήφιος δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, καλεί τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να προχωρήσει σε πράξεις, υποστηρίζοντας πως αν όλα τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι αλήθεια, να παραιτηθεί, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, να του επιβληθούν οι κατάλληλες ποινές.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Προς Πρόεδρο ΕΠΟ

Κοινοποίηση : Αθλητικό Εισαγγελέα
             Πρόεδρο Super League
             Πρόεδρο Football League

Αυτή τη Δευτέρα βρεθήκαμε και πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Ακούσαμε και πάλι τις γνωστές ιστορίες με νέους πρωταγωνιστές. Για κάποιους αυτό μπορεί να είναι μια ευχάριστη κωμωδία, για άλλους ένας καλός τρόπος να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά.

Εάν όλα αυτά που εξιστόρησε ο κος Κούγιας στην τελευταία του συνέντευξη είναι αλήθεια, θα είναι η πρώτη φορά που θα με βρει συμπαραστάτη και υποστηρικτή του. Για να δεχθούμε βέβαια ότι είναι αλήθεια, θα πρέπει επιτέλους να δούμε τις αποδείξεις.

Εάν όμως πρόκειται και πάλι για ιστορίες και μυθεύματα με μόνο σκοπό τη σπίλωση ανθρώπων και υπολήψεων, το έργο αυτό πρέπει επιτέλους να λάβει τέλος.

Είστε υπεύθυνοι ως διοργανώτρια αρχή να δώσετε ένα τέλος στο διασυρμό αυτόν. Έχετε υποχρέωση να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να σταματήσει επιτέλους αυτή η μεθοδευμένη λασπολογία που καταστρέφει το άμοιρο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Εάν τα όσα εξιστόρησε ο κος Κούγιας είναι αληθή, θα πρέπει να περιμένουμε τις παραιτήσεις σας.

Εάν πρόκειται για παραμύθια που ακούστηκαν στην πιάτσα, είστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να προχωρήσετε στην αυστηρή του τιμωρία.

Πολύ ακριβά πλήρωσα εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου, αλλά και η πρώην ομάδα μου ο Ολυμπιακός Βόλου, την ιδιότυπη ασυλία που επιφυλάσσετε στον κο Κούγια και τους συνεργάτες του.

Υ.Γ. Απορώ αυτή η ασυλία προέρχεται επειδή ξέρει κάτι που φοβάστε; Εάν ναι, οφείλετε και πάλι να παραιτηθείτε για να ελευθερώσετε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από συκοφάντες. Διαφορετικά η αθλητική δικαιοσύνη οφείλει να πάρει θέση άμεσα και προ των ποινικών δικαστηρίων, στα οποία ισχυρίζεστε ότι επιτέλους θα απευθυνθείτε.

Αχιλλέας Μπέος
Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου».Χώρισαν Κοντοβά - Καλημέρης! Η τελευταία κοινή εμφάνιση
Χώρισαν Κοντοβά - Καλημέρης! Η τελευταία κοινή εμφάνιση
ΕΣΑΚΕ: Αναβολή του αγώνα Κολοσσός-Περιστέρι bwin
ΕΣΑΚΕ: Αναβολή του αγώνα Κολοσσός-Περιστέρι bwin
Γκαρντάφσκι: «Να αγαπάς και να έχεις πάθος γι’ αυτό που κάνεις»
Γκαρντάφσκι: «Να αγαπάς και να έχεις πάθος γι’ αυτό που κάνεις»
Λαύριο: Και επίσημα Λάντζεβαϊν
Λαύριο: Και επίσημα Λάντζεβαϊν