Ακόμα στο νοσοκομείο ο Στέφος

Ακόμα στο νοσοκομείο ο Στέφος

Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων συνεχίζει να νοσηλεύεται τραυματισμένος ο ποδοσφαιριστής του Άρη Φιλιατών, Δανιήλ Στέφος.

Ο 24χρονος μέσος είχε συγκρουστεί στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη, με τον τερματοφύλακα Θόδωρο Μαλαμή και, παρ’ ότι βγήκε από την εντατική μονάδα, υποβάλλεται σε διάφορες εξετάσεις για να βεβαιωθεί η κατάσταση της υγείας του. Αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του σε περίπου δέκα ημέρες.

Εν τω μεταξύ, ο Άρης Φιλιατών παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν έχουν λυθεί ακόμα. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι στις προπονήσεις παίρνουν μέρος πέντε ή έξι ποδοσφαιριστές. Η κατάσταση αυτή δυσκολεύει φυσικά τη δουλειά του προπονητή, Παντελή Παπαδιώτη, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις των επόμενων ημερών. Από ό,τι φαίνεται, εάν δεν υπάρξει στήριξη από τους παράγοντες και τις τοπικές αρχές, ο Έλληνας τεχνικός θα υποβάλλει την παραίτησή του.

Αύριο, ο Άρης Φιλιατών υποδέχεται στην Ηγουμενίτσα τον Θεσπρωτό και, εκτός του Δανιήλ Στέφου, απών θα είναι και ο Άγγελος Μηνάς, που υπηρετεί τη θητεία του και δεν κατάφερε να πάρει άδεια από τη μονάδα του.



Αγγλία: Αφαίρεση έξι βαθμών στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ λόγω μη πληρωμών
Αγγλία: Αφαίρεση έξι βαθμών στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ λόγω μη πληρωμών
Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Ίθαν Χαπ η Βαλένθια
Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Ίθαν Χαπ η Βαλένθια
Ο Ντόντσιτς γράφει Ιστορία στους Λ.Α. Λέικερς
Ο Ντόντσιτς γράφει Ιστορία στους Λ.Α. Λέικερς
Στις 8 Μαρτίου ο 14ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας
Στις 8 Μαρτίου ο 14ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved