Aπόλλων Καλ. – Καλλικράτεια 5-0

Aπόλλων Καλ. – Καλλικράτεια 5-0

Σε έναν αγώνα πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου ο Απόλλων Καλαμαριάς συνέτριψε με 5-0 την Νέα Καλλικράτεια ξεσηκώνοντας τους οπαδούς του.

Σε μεγάλα κέφια οι Πόντιοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα και με τους Πλατάκη, Χάτζι, Λεπτοκαρύδη, Καλαϊτζίδη και Παραλίκη σε μεγάλη ημέρα, επέβαλαν τον ρυθμό τους και δεν επέτρεψαν στην Νέα Καλλικράτεια  να ανασάνει, σκορπώντας ενθουσιασμό στους  περίπου 1.000 οπαδούς τους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο ευρύ, όσο κι αν αυτό μοιάζει υπερβολικό και αν δεν διευρύνθηκε οφείλεται αποκλειστικά στην πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Καλογεράκη που έσωσε την ομάδα του από ακόμα μεγαλύτερη συντριβή.

Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 7ο μόλις λεπτό μετά από έναν ωραίο συνδυασμό του Λεπτοκαρύδη με τον Σαπανίδη με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ.

Στο 28ο λεπτό ο Πλατάκης επιχείρησε σουτ, που όμως σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Καλογεράκη.

Στο 38 άλλη μια ευκαιρία για τους κοκκινόμαυρους με τον Καραπατσακίδη να σουτάρει η μπάλα πέρασε λίγο επάνω από την εστία.

Δύο λεπτά αργότερα (40΄) οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία τους να ισοφαρίσουν, αλλά ο Γεροθανάσης έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη, ο Απόλλωνας ήταν ακόμα πιο ορεξάτος και λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 46ο λεπτό όταν ο Καραλιόπουλος επιχείρησε σουτ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο Καλογεράκης έσωσε την εστία της Καλλικράτειας.

Στο 48΄ νέα απόκρουση από τον Καλογεράκη σε κεφαλιά του Καραπατσακίδη.

Πέντε λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (50΄) η Καλλικράτεια έκανε την δεύτερη ευκαιρία τους με τον Χατζηστεργίου να εκμεταλλεύεται ένα λάθος των αμυντικών του Απόλλωνα όμως το πλασέ του απέκρουσε ο Καρατζιοβαλής.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Απόλλωνας έκανε μια ακόμα ευκαιρία όμως το σουτ του Καραπατσακίδη απέκρουσε με κεφαλιά σε κόρνερ ο Γιαπράκης.

Στο 62ο λεπτό ο Απόλλωνας διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Καραλιόπουλος σέντραρε και ο Πλατάκης με πλασέ έγραψε το 2-0.

Στο 68ο λεπτό ο Απόλλωνας Καλαμαριάς πέτυχε γκολ με τον Πλατάκη που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 78ο λεπτό, οι Πόντιοι διεύρυναν και άλλο το αποτέλεσμα όταν μετά από νέα σέντρα του Σαπανίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων κάνοντας με πλασέ το 3-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς παιχτών και φίλων της ομάδας.

Στο 83ο λεπτό η νίκη των Ποντίων πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν ο νεοεισελθών Κάνουλας πέρασε δυο αμυντικούς της Καλλικράτειας πασάροντας στον αμαρκάριστο Καζούκα και με νέο πλασέ έγραψε  το 4-0.

Το επιθετικό κρεσέντο της Καλαμαριάς ολοκληρώθηκε στο 88ο λεπτό με τον νεαρό Παραλίκη να περνάει με περίτεχνες προσποιήσεις την μισή άμυνα της ομάδας του Καδόπουλου και με δυνατό σουτ  να διαμορφώνει το τελικό 5-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καρατζιβαλής, Παραλίκης, Σαπανίδης, Λουϊζίδης, Βέντζιος, Καλαϊτζίδης (77΄ Λευκαρίτης), Καραλιόπουλος (77΄  Κάνουλας), Καραπατσακίδης, Λεπτοκαρύδης, Χάτζι (80΄ Καζούκας), Πλατάκης.

ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ:  Καλογεράκης, Τσίγκας, Καραγάλης (57΄ Μπακρατσάς), Κάτσογλου Δ, Κάτσογλου Ν., Χατζηστεργίου (78΄ Ιορδανίδης), Γιαπράκης, Χαμπίδης, Λεονταράς (17΄ Γεροθανάσης), Τσαγκουρίδης, Χρυσογονίδης.



Euroleague: Τώρα έχει... ΟΑΚΑ o Παναθηναϊκός AKTOR, για το θαύμα ο Ολυμπιακός - Πότε είναι τα Game 5
Euroleague: Τώρα έχει... ΟΑΚΑ o Παναθηναϊκός AKTOR, για το θαύμα ο Ολυμπιακός - Πότε είναι τα Game 5
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/05) - Με Φενέρμπαχτσε - Μονακό για την Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/05) - Με Φενέρμπαχτσε - Μονακό για την Euroleague
Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved