Τα δάκρυα του Κούγια κι η Ηλιούπολη
SHARE

Τα δάκρυα του Κούγια κι η Ηλιούπολη

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 4:00 η εκδίκαση της υπόθεσης της Ηλιούπολης και του ισόβιου αποκλεισμού του Γιώργου Τσακογιάννη στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, που διήρκησε περισσότερο από τέσσερις ώρες. Ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ηρακλή για πλαστογραφία.

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν ξανά μάρτυρας σε μία υπόθεση που αφορά τους «στημένους» αγώνες και έκλεψε την παράσταση, όταν μίλησε για απειλές και εκβιασμούς εις βάρος του! Συνέπεια όλων αυτών ήταν βουρκώσει και να διακοπεί για πέντε λεπτά η εκδίκαση.

Όσον αφορά στον Γιώργο Τσακογιάννη, δεν έγινε η μεταγωγή του από τις φυλακές, κατόπιν δικού του αιτήματος. Εκπροσωπείται από τον δικηγόρο του κ. Μαρκουλάκο κι επιχειρείται να μείνει προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό κι όχι στα Τρίκαλα.

Η ΠΑΕ Ηλιούπολη και ο Μιχάλης Νικολόπουλος εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Αργύρη Λίβα, ο Γιώργος Τσακογιάννης και ο Νίκος Χάλκος από τον Γιάννη Μαρκουλάκο και ο Νίκος Παντέλης από τον Κίμωνα Ευαγγελάτο.

Η εκδίκαση

Ο Γιάννης Μαρκουλάκος, εκπρόσωπος των Τσακογιάννη και Χάλκου ήταν αυτός που… άνοιξε τη διαδικασία, υποστηρίζοντας:

«Τα δικαιώματα μας προασπίζονται από δικονομικούς κανόνες. Το βούλευμα για την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών εκδόθηκε μόνο για κακουργήματα και για αυτά τα δύο (σύσταση εγκληματικής οργάνωσης). Δεν λέει για δωροδοκία και στοίχημα, ενώ η απόφαση της πρωτοβάθμιας μιλάει για δωροδοκία και στοίχημα. Γι αυτό δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθούν.

Οι δύο αναφορές που υπέβαλλε η Ασφάλεια Αττικής προς Εισαγγελία και στη συνέχεια η αναφορά της κ. Παπανδρέου βασισμένη σε αυτά τα δύο έγγραφα.
Έχει κριθεί και νομολογηθεί από αποφάσεις Αρείου Πάγου και άλλων δικαστηρίων ότι τα έγγραφα που υποβάλει η Αστυνομική Αρχή στα οποία αναφέρονται κρίση και χαρακτηρισμοί δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη σαν αντικείμενα απόδειξης για τις κατηγορίες των κατηγορουμένων».

Από την πλευρά του, ο βασικός μάρτυρας, Αλέξης Κούγιας, τόνισε κατά την κατάθεσή του: «Ο Τσακογιάννης είναι ο αποκλειστικός ιδιοκτήτης και διαχειριστής της Ηλιούπολης και υπάρχουν ορισμένα πρόσωπα που ενεργοποιεί και ο κ. Χάλκος είναι δεξί χέρι του. Ο Τσακογιάννης μπήκε ξαφνικά στο ποδόσφαιρο χωρίς να έχει καμία σχέση. Ήταν προβληματισμός σε όλους μας γιατί μπήκε στο ποδόσφαιρο. Από την πρώτη ημέρα ο Τσακογιάννης έβαλε στο ποδόσφαιρο την παρανομία.

Ο Τσακογιάννης και οι μπράβοι του τρομοκρατούν παίκτες και προπονητές. Επέλεξε κ. Χάλκο, ενώ στην αρχή είχε τον Πέτρο Σταθάκη. Πιστόλια μέσα στα σπίτια τους έχουν καταγγείλει παίκτες. Είναι ο πιο επικίνδυνος εν ζωή νονός της νύχτας. Στον Καρακασίδη (σ.σ. παράγοντας της Καλλιθέας) είπε ότι όσα χρόνια θα φάει φυλακή, τόσες σφαίρες θα ρίξω στον Κούγια. Έστηναν τριάδες διαιτητών και είχαν δημιουργήσει επεισόδια εις βάρος μου. Τα επεισόδια που έγιναν εναντίον μου, έγιναν στο όνομα του Μαρινάκη, αν και δεν πιστεύω ότι ο ίδιος γνωρίζει κάτι γι’ αυτό. Όπως μου είπαν υπάλληλοι της ΕΠΟ, ο Γκαγκάτσης ανακάλυψε τι έκανε ο Γ. Παπαδόπουλος, τον έδιωξε και τον ξαναπήρε. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η πιο βρώμικη ομάδα και σήμερα έχει έρθει με κουστούμια».

Σε εκείνο το σημείο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον Γιάννη Μαρκουλάκο, με αποτέλεσμα ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών να ζητήσει αναβολή, καθώς βούρκωσε. Αναλυτικά, ο διάλογος του Αλέξη Κούγια με τον εκπρόσωπο των Γιώργου Τσακογιάννη και του Νίκου Χάλκου:

Κούγιας: Υπόκοσμος είσαστε.
Μαρκουλάκος: Είσαι εσύ σε ξέρω καλά.
Κ: Δεν είμαι δικηγόρος που έχω πάει φυλακή, μην μιλάς σε εμένα έτσι.
Μ: Σε ξέρουμε, που έχεις ακούσει τις συνομιλίες;
Κ: Είμαι ενάγων δικηγόρος
Μ: Που είσαι;

Στην συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε διακοπή, κάνοντας λόγο για απειλές που έχει δεχτεί ο ίδιος και τα παιδιά του: «Ζητάω πέντε λεπτά διακοπή, πως τον αφήνετε να μου μιλάει έτσι». Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος ήταν αυτός που πήρε τον λόγο μετά την επανέναρξη της εκδίκασης της υπόθεσης: «Ο Λεβαδειακός, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Αγροτικός Αστέρας και ο Διαγόρας είναι μάνες για τα στημένα. Αν παρακολουθούντο χρόνια αυτές οι ομάδες αυτή η εγκληματική οργάνωση έχει κάνει τα παντα. Ο Ριαβόγλου του Αγροτικού Αστέρα είναι φοβερό ότι δεν ακούγεται και δεν αναφέρεται πουθενά και είναι κορυφαίο στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης».

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, κ. Θέμελης, ανέφερε μερικά «ύποπτα» ματς στον Αλέξη Κούγια, ζητώντας του να σχολιάσει:

Ηλιούπολη- Ολυμπιακός Βόλου 1-3
«Καραστημένο το παιχνίδι ο κ. Μπέος ήταν στον πάγκο του Βόλου. Όποιος είδε τα γκολ θα καταλάβει ότι είναι στημένο».

Ηλιούπολη- Καλαμάτα
«Η Καλαμάτα διαχρονικά είναι από τις πιο διεφθαρμένες στο ποδόσφαιρο με την έννοια των στημένων παιχνιδιών»

Ηλιούπολη- Ρόδος 2-0
«Η Ρόδος από τις διεφθαρμένες ομάδες όπως ο Διαγόρας, βοηθήθηκε από τους Μπέο και Τσακογιάννη για να ανέβει στη Β' Εθνική, ο δε διευθύνων σύμβουλος της Ρόδου Τσέγας Χρυσόστομος, ακούγεται στις συνομιλίες όταν ο Τσακογιάννης να λέει για Χρυσόστομο και είναι αυτός. Ο Τσακογιάννης έβαζε δικούς του ανθρώπους σε ομάδες».

Εθνικός- Ηλιούπολη 3-1
Δεν γνωρίζω τίποτα. Ο Εθνικός είναι ιστορική ομάδα».

Ηλιούπολη- Λεβαδειακός 2-4
«Για μένα είναι αυτός ο αγώνας πρέπει να μπει στην κορυφή του πάνθεον των στημένων αγώνων. Προκάλεσε τη θυμηδία σε όλη την Ελλάδα. Έπρεπε να δείτε τον Νικολόπουλο, προσβολή του ποδοσφαίρου. Δεν πρέπει να έχεις τίποτα μέσα σου για να τα κάνεις αυτά. Προκλητικό αυτό».

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε και για τον Νίκο Παντέλη: «Τον ήξερα από παίκτη στο Αιγάλεω. Πριν από 37 χρόνια ήμουν γενικός αρχηγός. Προσπάθησα να τον πάρω στις ομάδες μου. Τελευταία φορά προσπάθησα τα Χριστούγεννα του 2010, αλλά με σοκάρισε η πορεία του στις ομάδες. Είχε πάει σε Αγ. Δημήτριο και Ηλιούπολη.

Είναι λεβεντόπαιδο ο Παντέλης. Είναι φτωχόπαιδο, αποκλείω να έχει κάνει οτιδήποτε. Να στήσει όχι, αλλά όταν ένα παιχνίδι είναι στημένο και το βλέπεις θα έπρεπε να έχεις φύγει εκτός αν έχεις ανάγκη».

Για τον Νικολόπουλο, ανέφερε: «Ακραίο εργαλείο του Τσακογιάννη ο Νικολόπουλος, παράδειγμα προς αποφυγή».

Όσον αφορά στον Νίκο Χάλκο, απάντησε: «Το να είσαι τόσα χρόνια πρόεδρος της Ηλιούπολης με ιδιοκτήτη τον Τσακογιάννη είναι αρκετά για να σε χαρακτηρίσουν. Μπορεί να κάνω λάθος, η ζωή θα το δείξει. Συναντήθηκα με Δήμαρχο Πατρέων τον κ. Φούρα και με τον κ. Καϋμενάκη και μου είπαν ότι: «Ή θα πουλήσεις την ομάδα ή τα περάσεις δύσκολο χειμώνα», εγώ τους μαγνητοφωνούσα και συνέχισε: «Ο Μποροβήλος στήνει με τον Μπέο τον Ηρακλή να πέσει».

Στην συνέχεια, ακολούθησε νέος διάλογος του Αλέξη Κούγια με τον Γιάννη Μαρκουλάκο:

Μαρκουλάκος: Ποια είναι η αντικοινωνική δραστηριότητα του Τσακογιάννη και ποιους εκβίαζε;
Κούγιας: Κατηγορήθηκε για κλοπές και εκβιασμών και σειρά ανθρωποκτονιών. Εχει περάσει χρόνο στις φυλακές, υπάρχει σε όλη την κοινωνία η άποψη ότι είναι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος, ο μόνος από τους μεγάλους «μπράβους» που είναι εν ζωή, οικογένεια Γρηγοράκου και άλλοι έχουν χάσει τη ζωή τους. Έχει ακουστεί ότι πίσω από αυτά ήταν ο Τσακογιάννης. Ο Καρακασίδης μου είπε προχθές στο φιλικό με την Καλλιθέα: «Ρε Αλέξη δεν φοβάσαι. Ο Τσακογιάννης λέει ότι όσα χρόνια φάει τόσες σφαίρες θα φας». Έχω κάνει έγγραφη καταγγελία».
Μ: Όσες φορές κατηγορήθηκε για όσα λέτε έχει αθωωθεί. Είναι σωστό να λέτε ετσι για κάποιον που έχει αθωωθεί.
Κ:  Τα προσωπικά μου βιώματα τα λένε όλα αυτά.
Μ: Ο Τσακογιάννης έχει μόνο καταδικαστεί για κλοπή κασετοφώνου στα 18 του, τίποτα άλλο.
Κ: Και μετά βγήκανε τα πιστόλια...
Μ: Δύο φορές με βούλευμα έχει αθωωθεί και δεν εκκρεμεί καμία υπόθεση εις βάρος του.
Κ: Ο κ. Τσακογιάννης και κ. Μπέος έκαναν το ποδόσφαιρο ένα κακοστημένο θέατρο. Από Γενάρη καθόριζαν και την τύχη των ομάδων που θα βγουν Ευρώπη και θα πέσουν κατηγορία.
Μ: Συγκεκριμένα περιστατικά εκβιασμών να μας πει και σε πιο σπίτι μπήκαν με όπλα.
Κ: Σας είπα τι μου είπε ο κ. Γκόφας (σ.σ. προπονητής) και ο κ. Σταθόπουλος (σ.σ. παράγοντας) της Αγ. Παρασκευής ότι απειλούσαν τους παίκτες με όπλα πριν το ματς με την Ηλιούπολη.
Μ: Παρακαλώ να κληθούν αυτοί οι δύο. Ξέρετε πραγματικό γεγονός που να έχει σχέση ο Τσακογιάννης με αντίπαλη ομάδα και να εκβίασε. Τον Παπαδόπουλο το γνωρίζετε;
Κ: Ο Παπαδόπουλος γνώριζα ότι έστηνε ματς δίχως να ξέρω ότι ήταν δεξί χέρι του Τσακογιάννη. Μετά το έμαθα.
Μ: Γνωρίζετε ότι έχει χάσει ο Παπαδόπουλος δύο σπίτια τα τελευταία δύο χρόνια. Αν γνώριζε τα παιχνίδια δεν θα έχανε. Ξέρετε αν έπαιξε Στοίχημα ο Τσακογιάννης;
Κ: Δεν έχω ιδέα.

Ο Αλέξης Κούγιας κατέληξε στην απολογία του: «Όλο το έργο στήθηκε για να σωθεί ο Αστέρας Τρίπολης. Όλοι γνώριζαν ποιοι είχαν πλαστά πιστοποιητικά. Ο Καραγκιόζης γνώριζε για την Ηλιούπολη και πήρε λεφτά για να βγάλει το πλαστό πιστοποιητικό που είχε καταθέσει. Οργάνωσαν αυτή την ιστορία με τα πλαστά να οδηγήσουμε όλη τη διαδικασία σε μη αγωνιστικό υποβιβασμό. Έστησαν μέσα από την ΕΠΟ αυτή την ιστορία».

Ο Μιχάλης Νικολόπουλος, στην απολογία του, ανέφερε: «Μέχρι το Μάρτιο του 2011, σύμφωνα με τον Κούγια, ήμουν ο καλός και μετά έγινα ο χειρότερος. Εχει δημιουργηθεί μεγάλη φασαρία, ο μόνος ποδοσφαιριστής που εμπλέκεται είμαι εγώ. Πως μπορώ μόνος μου σαν ποδοσφαιριστής να στήσω ένα παιχνίδι; Θα πρέπει να είναι και άλλοι παίκτες, προπονητές. Όλα από εμένα. Ακούω χορούς εκατομμυρίων, στοιχηματισμούς, εμβάσματα, προκύπτει ότι η οικονομική μου κατάσταση από χαρτιά, έχω μηδενικούς λογαριασμούς, ανοιχτά δάνεια, ενοίκιο απλήρωτο τους τελευταίους τρεις μήνες. Γιατί να το κάνω αυτό; Ποιος ο σκοπός μου; Δεν έχω κερδίσει τίποτα. Που θα δουλέψω τώρα; Κοινωνικός στιγματισμός τεράστιος. Ηθική δικαίωση δεν υπάρχει για το μόνο που έχω ανάγκη είναι να ζήσω, ο μόνος τρόπος να γίνει είναι να παίξω.

Δεν υπάρχει κανένα δοκάρι στην εστία μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχω κάνει ένα πέναλτι και έχω πετύχει αυτογκόλ. Ο Ναπολεόνι ήταν σε προφανή θέση για γκολ και τον απέτρεψα, αν ήθελαν να χάσουμε θα τον άφηνα να το βάλει. Ήταν στην μικρή περιοχή. Υπάρχει αυτογκόλ στο δεύτερο ημίχρονο, με την ίδια λογική του πέναλτι, είναι εντελώς αδιανόητο να έβαζα εγώ το αυτογκόλ, θα άφηνα επιθετικό να το βάλει. Δεν μπορεί ένας παίκτης να στήσει ένα παιχνίδι και να προκαθορίσει αποτέλεσμα. Πως μπορεί ένας αμυντικός να στήσει ένα ματς από 2-0 σε 2-4».

Κατά την απολογία του, ο Νίκος Παντέλης, υποστήριξε: «Από την ημέρα που μπήκε η αστυνομία και με συνέλαβε προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Να αποδείξω στην πορεία μου των 33 ετών, ότι είμαι τίμιος άνθρωπος. Ντρέπομαι να βγω στο δρόμο, ντρέπομαι γιατί με είδε ο γιος μου στο διαδίκτυο με χειροπέδες. Μ' έχουν συνδέσει με την Ηλιούπολη ενώ έχω δουλέψει 5 μήνες στα 17 χρόνια της προπονητικής μου καριέρας. Είμαι ασήμαντος μπροστά σε όλους. Εχω τελειώσει ποδοσφαιρικά. Κανένας δεν ξέρει τίποτα για τα προσωπικά μου. Αν έρθει κάποιος ποδοσφαιριστής να πει ότι έκανα οτιδήποτε, ας πάω στον Κορυδαλλό.

Την ηλιθιότητα στο τηλέφωνο την πληρώνω. Εγινε μετά τον αγώνα. Αυτή η συνομιλία ήταν μετά την προπόνηση που είχε τελειώσει το ματς. Δεν ήθελα να πάω στην Ηλιούπολη γιατί δεν με εξέφραζε. Αναγκαστικά να του πω ένα ψέμα. Αποδεικνύεται και από το αποτέλεσμα. Δεν έχω δωροδοκηθεί, ούτε έχω δωροδοκήσει, μόνο που θέλω ηθικά να δικαιωθώ, να βγω έξω από τη χώρα για να δω τον γιό μου. Πήρε το πτυχίο του και δεν ήμουν εκεί».

Στην συνέχεια, ο διευθυντής στοιχήματος του ΟΠΑΠ, Γιώργος Ηλιόπουλος στην κατάθεσή του, τόνισε: «Μετά την αξιολόγηση δεν θεωρούμε ότι είναι ανταγωνιστικοί ορισμένοι αγώνες. γι' αυτό δεν τους βάζουμε στο κουπόνι. Υπάρχει διαφορά στην κρίση μας με την UEFA, καθώς εμείς αξιολογούμε εκ των προτέρων και η UEFA εκ των υστέρων».

Από την πλευρά της, η σύζυγος του Νίκου Νικολόπουλου, Στέλλα Τσαγκαράκη τόνισε: «Σε ότι αφορά συμπεριφορά του Μιχάλη ήταν κοντά στους παίκτες και ποτέ δεν άκουσα δεν είδα να εκβιάσει να μιλήσει, να δωροδοκηθεί ούτε να δωροδοκήσει. Παντρευτήκαμε το 2009 έπειτα από συνολικά 4 χρόνια σχέσης και έχουμε ένα παιδί 15 μηνών».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Οικονόμου (σ.σ. προπονητής και βοηθός του Παντέλη στον Εθνικό), ανέφερε: «Δεν έχω ακούσει για στημένα».

Ο Νίκος Πηρούνιας, υποστήριξε: «Ήρθα για να αποκατασταθεί η άσχημη εικόνα για τον Παντέλη».

Αποχωρώντας ακολούθησε ένας μικρός διάλογος με τον Δημήτρη Μπάκο. «Με σένα δεν έχω τίποτα. Εσύ φοράς παντελόνια. Με το άλλο το λαμόγιο (σ.σ. Καϋμενάκη) τα έχω. Αυτός τα έχει κάνει όλα».

http://www.onsports.gr/Podosfairo/GGA-Dikaiosynh/item/107491-Ekdikazetai-h-ypothesh-Hraklh
Πέσιτς: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, έτοιμη να… πολεμήσει η Μπαρτσελόνα»
Πέσιτς: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, έτοιμη να… πολεμήσει η Μπαρτσελόνα»
Live Chat Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1-2
Live Chat Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1-2
Κορυφαίος στο isolation game ο Λάνγκφορντ, αφήνει πίσω του Τζέιμς και Σβεντ! (photos)
Κορυφαίος στο isolation game ο Λάνγκφορντ, αφήνει πίσω του Τζέιμς και Σβεντ! (photos)
Θανάσης Βασιλάκος: Sold out εμφάνιση στην Κύπρο
Θανάσης Βασιλάκος: Sold out εμφάνιση στην Κύπρο

 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • SportShow (Ζ)
  19:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Μπιλμπάο (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:05Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland).
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:15Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  21:10Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  21:40Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  22:15MotoGP Grand Prix Κατάρ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  23:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  23:25MotoGP Grand Prix Κατάρ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Μπιλμπάο
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Χέρτα Βερολίνου
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Χόφενχαϊμ
  02:20UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  02:3010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  03:00Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  04:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  05:15Sydney Gala.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2018
  06:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  06:15NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΑΕΚ
  06:30UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε
  06:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:15Daytona 500. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  07:45Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  08:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ
  08:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • SportShow
  08:55Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:00Τσεχία-ΗΠΑ, Τελικός. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  10:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Τσέλσι
  11:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  11:25Sydney Gala.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  11:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  12:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:10Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ιεράπετρα ΟΦ - Παναιτωλικός (Ζ)
  13:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Μπάγερν Μονάχου
  14:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  14:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  14:35Giacomo Agostini. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  15:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Σλόαν Στέφενς
  15:05WTA 2018. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  15:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  15:45Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:15Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης
  16:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  16:30SS11 Harju 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  16:50Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Ράιν Νέκαρ (Ζ)
  17:00Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  17:45Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:2515η αγωνιστική.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Monster Energy Grand Prix Ceske republiky).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: ATP 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich).
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2803
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:05Μαρκόπουλο.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  21:40Sydney Gala.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies