Βελιτζέλος: «Όποιος προσπαθεί πολύ στο τέλος δικαιώνεται»

Βελιτζέλος: «Όποιος προσπαθεί πολύ στο τέλος δικαιώνεται»

Στην μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του και στο τέλος δικαιώθηκαν, στάθηκε ο προπονητής της Ρόδου Κώστας Βελιτζέλος στις δηλώσεις που έκανε για το παιχνίδι με το Αιγάλεω.

 

Ο Βελιτζέλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «όποιος προσπαθεί και επιμένει δικαιώνεται», ενώ επεσήμανε πως το Αιγάλεω είχε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μην ανοίξει νωρίτερα το σκορ. Αναλυτικά τα όσα είπε είναι τα ακόλουθα:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και με τη νίκη που κάναμε δώσαμε πολύ μεγάλη αξία στην επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Καλλιθέα. Η ομάδα για μια ακόμα αγωνιστική βελτίωσε το αγωνιστικό της πρόσωπο. Θεωρώ ότι για ενενήντα λεπτά ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο και δημιουργήσαμε πάρα πολλές απειλητικές καταστάσεις. Ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω έκανε καταπληκτικές επεμβάσεις. Λίγο πριν την λήξη του αγώνα ήρθε η δικαίωση στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Αυτός που συνεχίζει να προσπαθεί και δεν τα παρατάει ποτέ στο τέλος δικαιώνεται. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και να περάσω και ένα μήνυμα στον κόσμο. Δώστε αξία στην προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο. Οι ομάδες φαίνονται στα δύσκολα. Τα παιδιά πανηγύρισαν ένα γκολ λες και ήταν τελικός κυπέλλου. Το ζούνε, το αγαπάνε πολύ και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι η κακοπροαίρετη κριτική. Όχι ότι συμβαίνει πολύ αλλά… Δώστε αξία στην προσπάθεια που κάνουν, είναι σημαντικό. Είμαστε όλοι μαζί και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Αναφερόμενος στη διαιτησία είπε: «Δεν θεωρώ ότι είχε κάποιο στόχο. Όλοι έχουμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Θεωρώ ότι ο διαιτητής ήταν σε καλή ημέρα σήμερα και του αξίζουν συγχαρητήρια παρά το ότι σαν γηπεδούχος θα μπορούσα να έχω άλλη απαίτηση. Όχι όμως, θα του δώσουμε συγχαρητήρια».

Πηγή: news12.grΤα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (07/12)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (07/12)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (07/12)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (07/12)
Κηφισιά: Χωρίς δύο με ΠΑΟ Ρουφ
Κηφισιά: Χωρίς δύο με ΠΑΟ Ρουφ
Οι Ιάπωνες δίδαξαν ήθος και -ποδοσφαιρικό- πολιτισμό σε όλο τον πλανήτη
Οι Ιάπωνες δίδαξαν ήθος και -ποδοσφαιρικό- πολιτισμό σε όλο τον πλανήτη