Η «γαλήνη» της Πορτογαλίας

Η «γαλήνη» της Πορτογαλίας

Μπορεί τα κρούσματα... απειθαρχίας να είναι συνεχόμενα, αλλά ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομοσπονδίας δεν διακρίνει πρόβλημα στην εθνική.

Στο ματς της Πορτογαλίας με την Κύπρο για το προκριματικά του EURO 2012, ο Ρικάρντο Καρβάλιο την... κοπάνησε, όταν έμαθε πως έμεινε εκτός ενδεκάδας. Πλέον, ο αμυντικός της Τσέλσι, Χοσέ Μποσίνγκουα, εκδήλωσε την δυσαρέσκεια του, επειδή δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Πάουλο Μπέντο. Αμφότεροι αποσύρθηκαν από την εθνική τους ομάδα, αλλά ο Ζιλμπέρτο Μανταΐλ, πρόεδρος της ομοσπονδίας, παραμένει ψύχραιμος.

Μάλιστα χρησιμοποίησε σαν... δικαιολογία, τα αντίστοιχα προβλήματα των Γάλλων στο Μουντιάλ του 2010. Όλα αυτά, 48 ώρες πριν το κρισιμότατο ματς εναντίον της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στα πλαίσια των αγώνων μπαράζ για την πρόκριση στο καλοκαιρινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η χώρα από την ιβηρική χερσόνησο θεωρείται το φαβορί στην συγκεκριμένη διπλή (11 & 15 Νοεμβρίου) αναμέτρηση, αλλά τα «εσωτερικά» προβλήματα σίγουρα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τις πιθανότητες της. Άλλωστε, οι Βόσνιοι έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα και το ατού της επιλογής της έδρας υπέρ τους και δείχνουν έτοιμοι να «κλέψουν» την πρόκριση στο EURO.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα συγκλονιστικά λόγια του «Greek Freak» κι η απολογία των Χαλιμπέρτον
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα συγκλονιστικά λόγια του «Greek Freak» κι η απολογία των Χαλιμπέρτον
Αυτά μόνο ο Παναθηναϊκός
Αυτά μόνο ο Παναθηναϊκός
Champions League: Απίστευτη ματσάρα και ισόπαλο 3-3 το Μπαρτσελόνα - Ίντερ!
Champions League: Απίστευτη ματσάρα και ισόπαλο 3-3 το Μπαρτσελόνα - Ίντερ!
Αταμάν: «Το 2-1 είναι απλά προβάδισμα, πρέπει να παλέψουμε»
Αταμάν: «Το 2-1 είναι απλά προβάδισμα, πρέπει να παλέψουμε»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved