Τεχνητά γλυκαντικά: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου

Τεχνητά γλυκαντικά: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου

Τα τρόφιμα ή ποτά με πολλή ζάχαρη τείνουν να έχουν περισσότερες θερμίδες, με αποτέλεσμα η συχνή κατανάλωσή τους να οδηγεί σε παχυσαρκία και άλλα επακόλουθα προβλήματα, όπως σακχαρώδη διαβήτη.

Στην προσπάθεια μείωσης κατανάλωσης της ζάχαρης, μπορεί τελικά να χρησιμοποιούμε συχνά τεχνητά γλυκαντικά.

Τα ευρήματα όμως μιας μελέτης με περισσότερα από 100.000 άτομα, καταδεικνύουν ότι τα τεχνητά γλυκαντικά μπορεί να αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Πρόταση για τον Αντράντε - Τόσα θέλει η Μπάλτικα
Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Πρόταση για τον Αντράντε - Τόσα θέλει η Μπάλτικα
Μαρόκο: Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί αποθέωσε τον Αζεντίν Ουναΐ
Μαρόκο: Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί αποθέωσε τον Αζεντίν Ουναΐ
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Το… ξέκοψε για Τετέ - «Δεν παραχωρείται»
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Το… ξέκοψε για Τετέ - «Δεν παραχωρείται»
Σεβίλλη: Υπό πίεση ο Αλμέιδα - Σκέψεις για παραίτηση
Σεβίλλη: Υπό πίεση ο Αλμέιδα - Σκέψεις για παραίτηση
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved