Ο ΠΑΟΚ είναι μόνος του εναντίον όλων!

Ο ΠΑΟΚ είναι μόνος του εναντίον όλων!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει στο Onsports για τον δύσκολο και μοναχικό δρόμο του «Δικέφαλου», αλλά δείχνει πλέον να ξέρει τι κάνει.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ήταν το ίδιο καλός όπως στις προηγούμενες αναμετρήσεις απλά αυτή την φορά δεν του γύρισε η τύχη την πλάτη, ήταν πιο εύστοχος και ο αντίπαλος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Ένας ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός που μπορεί να ψάχνει δικαιολογίες στην διαιτησία αλλά δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του ματς ότι άξιζε κάτι καλύτερο και έδειξε πολλές αδυναμίες. Μάλλον οι φωνές των πρασίνων υποβαθμίζουν το ίδιο όνομα του Παναθηναϊκού που καλά θα είναι να κοιτάξει πως φέρεται το μπάσκετ του συλλόγου, εκεί που πραγματικά υπάρχει μεγάλη ομάδα όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις.

Τα όσα έγιναν από την πλευρά του Παναθηναϊκού τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα απέδειξαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι εντελώς μόνος του και πως οι δήθεν συμμαχίες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου ξεχνιούνται και είναι επιφανειακές. Και όσο φυσικά θα είναι έτσι, ο ΟΣΦΠ θα είναι ο κυρίαρχος του εξωαγωνιστικού παιχνιδιού.

Όσον αφορά το σύνολο του Ίγκορ Τούντορ έχει να διανύσει αγωνιστικά ακόμη πολύ δρόμο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αλλά χτίζεται σε σωστές βάσεις και όλα είναι πλέον πιο ξεκάθαρα και με συγκεκριμένο πλάνο κάτι που δεν δημιουργεί άγχος και... μπέρδεμα όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια και από τότε που ήρθε ο Ιβαν Σαββίδης. Όταν δηλαδή ήρθαν τα χρήματα αλλά δεν υπήρχε άνθρωπος να τα επενδύσει σωστά δημιουργώντας ένα ρόστερ αντάξιο της οικονομικής δύναμης του μεγαλομετόχου.

Οι ασπρόμαυροι παίζουν το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στην χώρα, πάντα επιθετικά και δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Έχουν το μεγάλο πρόβλημα των πολλών ατομικών λαθών αλλά αυτό είναι το ρίσκο του να έχεις νέα και νεανική ομάδα και να της ζητάς να παίζει τόσο απαιτητικά, όπως ο τρόπος που θέλει ο Ίγκορ Τούντορ να αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ.

Το σημαντικό είναι όσο περνάει ο καιρός να υπάρχει βελτίωση και σιγά, σιγά να σταθεροποιείται η ομάδα σε ένα καλό επίπεδο. Και νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος. Ένας ΠΑΟΚ που έχει αφήσει πλέον πίσω του το απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα, μεγάλα ματς, σημαντικοί αγώνες που έκριναν πολλά.

Τον αγωνιστικό του Γολγοθά ο Δικέφαλος τον ξεπέρασε με μικρές απώλειες και πλέον η προσπάθεια του μπορεί να αρχίζει να αποφέρει και καρπούς σε ότι αφορά την βαθμολογική συγκομιδή.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved