Your Life Your Game: Ανακάλυψε την καλύτερη εκδοχή σου επιλέγοντας άνεση στην καθημερινότητά σου

Your Life Your Game: Ανακάλυψε την καλύτερη εκδοχή σου επιλέγοντας άνεση στην καθημερινότητά σου

Για τους περισσότερους από εμάς, το φθινόπωρο είναι μία εποχή αλλαγών και ανασυγκρότησης.

Είναι η περίοδος που θέτουμε τους στόχους της νέας σεζόν και οργανώνουμε με τέτοιον τρόπο την καθημερινότητά μας, ώστε αργά η γρήγορα να τους κατακτήσουμε. Διότι είτε οι στόχοι μας αφορούν στα επαγγελματικά, είτε στις προπονήσεις ή τον τρόπο ζωής μας, ξέρουμε πως αποτελούν τα «σκαλοπάτια» που χρειάζεται να ανέβουμε, για να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή εκδοχή μας.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν αυτή η σκέψη μοιάζει μεγαλεπήβολη, υπάρχουν τρόποι να την κάνουμε πραγματικότητα, πραγματοποιώντας καθημερινά μικρά βήματα που θα μας βοηθήσουν να προσεγγίσουμε τους στόχους μας. Και ένας τρόπος για να τα καταφέρουμε, είναι να έχουμε στο μυαλό μας τη φράση «your life your game». Διότι από εμάς εξαρτάται να κάνουμε δικό μας το «παιχνίδι» και να πετύχουμε έναν-έναν τους στόχους μας. Και για να συμβεί αυτό, η ευελιξία, η άνεση και η αυτοπεποίθηση αποτελούν τα στοιχεία «κλειδιά». Για να έχουμε και τα τρία, λοιπόν, είναι σημαντικό να εξοπλιστούμε με τους κατάλληλους συμμάχους, δηλαδή με τα ρούχα που θα μας συντροφεύουν κάθε στιγμή και θα εκφράζουν κάθε μας πλευρά: Από την πιο casual μέχρι την πιο αθλητική.

Με λίγα λόγια, καλό είναι να εμπλουτίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια που θα μας δίνουν καθημερινά ώθηση να συνεχίζουμε να κυνηγάμε τους στόχους μας και σε αυτή την περίπτωση, η Admiral είναι η πρώτη «στάση» που αξίζει να πραγματοποιήσουμε, το πρώτο βήμα για να ανακαλύψουμε μία νέα, ακόμη καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Admiral01

Προσιτά κομμάτια που φέρνουν στην επιφάνεια την καλύτερη δυνατή εκδοχή μας

Η αλήθεια είναι πως για αρκετούς από εμάς, η καθημερινότητα είναι ένας διαρκής μαραθώνιος με τον χρόνο. Οι ατελείωτες ώρες από το σπίτι στο γυμναστήριο, μερικές φορές μας κουράζουν και μας κάνουν να χάνουμε τον ρυθμό και τον στόχο μας. Ακριβώς για αυτό, μπαίνοντας στη νέα σεζόν αξίζει να επενδύσουμε σε κομμάτια που θα μετατρέψουν την άνεση σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητά μας. Αυτά τα κομμάτια μπορούμε να βρούμε στην καινούρια κολεξιόν της Admiral, η οποία ξεχωρίζει για την ανεπανάληπτη ποιότητα και τις εξαιρετικά προσιτές τιμές της, ενώ τα αγαπημένα μας, διαχρονικά brands όπως η Kappa, η Maui and Sons και η Starter θα έχουν για μία ακόμη σεζόν την «τιμητική» τους.

Admiral02

Οι απαραίτητες προσθήκες που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Ποια είναι τα κομμάτια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας, για να υποδεχθούμε πανέτοιμοι τη νέα σεζόν; Ομολογουμένως, η απάντηση εξαρτάται από τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας όμως, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα ρούχα, στα οποία αξίζει να επενδύσουμε, δίχως δεύτερη σκέψη. Ποια είναι αυτά; Μία ζεστή Maui ζακέτα με κουκούλα για τις βροχερές ημέρες, ένα μονόχρωμο Admiral παντελόνι που θα μπορούμε να φοράμε από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, ένα ζευγάρι μοντέρνα αθλητικά παπούτσια με τεχνολογία Memory Foam, η οποία παίρνει το σχήμα του πέλματος και «απογειώνει» τα βήματά μας, είναι οι απαραίτητες προσθήκες για να απολαμβάνουμε στο έπακρο κάθε στιγμή της ημέρας. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και αν χρειαζόμαστε, είναι σίγουρο πως με μία online επίσκεψη στο e-shop της Admiral θα βρούμε τα κομμάτια που θα αναδείξουν μία νέα εκδοχή μας.

Admiral03

Όσοι από εμάς, λοιπόν, θέλουμε μέσα στους επόμενους μήνες να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στους στόχους μας, ανακαλύπτοντας σταδιακά τον καλύτερο εαυτό μας, πλέον ξέρουμε ποιος είναι ο «νούμερο ένα» προορισμός για να διαμορφώσουμε μία άνετη καθημερινότητα, που θα εξυπηρετεί τον σκοπό μας. Στη νέα κολεξιόν της Admiral θα βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε, δηλαδή τους «συμμάχους» που θα μας βοηθήσουν να ανακηρυχθούμε νικητές στο συναρπαστικό και απρόβλεπτο «παιχνίδι» της ζωής. Your Life Your Game, λοιπόν!


Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved