Σούπερ φόρμα η Πορτογαλία

Σούπερ φόρμα η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία ήταν εξαιρετική στην πρεμιέρα του Nations League, συνέτριψε την Κροατία με 4-1, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να πετύχει ακόμα ευρύτερο σκορ. Ευκαιρία για την Κύπρο να πάρει την πρώτη νίκη, κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν.

Σούπερ στην πρεμιέρα του ομίλου της η Πορτογαλία, στο α’ επίπεδο του Nations League, συνέτριψε με 4-1 την Κροατία. Είχε εξαιρετική εικόνα παρά την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, πριν καν προηγηθεί στο 41’ είχε νωρίτερα τρία δοκάρια, κατέγραψε συνολικά 21 τελικές προσπάθειες και μπορούσε να πετύχει ευρύτερο σκορ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επανέρχεται διαθέσιμος στο αποψινό παιχνίδι με την Σουηδία στη Στοκχόλμη, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Οι Σουηδοί προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Γαλλία, κόντρα στην Πορτογαλία θα έχουν ανάλογο πρόβλημα. Το διπλό σε τιμή 1,80 στον ΟΠΑΠ.

Η Κύπρος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από το Μαυροβούνιο για το γ’ επίπεδο του Nations League, το συγκρότημα του Γιόχαν Βάλεμ ωστόσο μπορούσε να αποφύγει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, έχοντας αρκετά καλή εμφάνιση, δέχτηκε τα δύο γκολ κόντρα στην ως τότε ροή. Στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι έχει τις πιθανότητες αντίδρασης με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο απογοήτευσε στην αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Προβάδισμα για την Κύπρο, με τον άσο στο 2,10 του ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45): ΚΥΠΡΟΣ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: 1 (2,10)
(21:45): ΣΟΥΗΔΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: 2 (1,80)



Ολυμπιακός: Στη λίστα της Μίλαν για το καλοκαίρι ο Πιρόλα
Ολυμπιακός: Στη λίστα της Μίλαν για το καλοκαίρι ο Πιρόλα
Ρεπόρτερ Ρίβερ Πλέιτ: «Ο Παναθηναϊκός έστειλε πρόταση για Αντίνο»
Ρεπόρτερ Ρίβερ Πλέιτ: «Ο Παναθηναϊκός έστειλε πρόταση για Αντίνο»
Άρης: Πρόβλημα με Μισεουί, ακολούθησε θεραπεία
Άρης: Πρόβλημα με Μισεουί, ακολούθησε θεραπεία
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν θα ζητήσω ανταλλαγή, δεν είναι στη φύση μου»
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν θα ζητήσω ανταλλαγή, δεν είναι στη φύση μου»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved