Γεμάτη ντέρμπι η Κυριακή - Οι αποδόσεις του Pamestoixima.gr είναι ελκυστικές!

Γεμάτη ντέρμπι η Κυριακή - Οι αποδόσεις του Pamestoixima.gr είναι ελκυστικές!

Ο Γιάννης Γιαννούλας επιλέγει σημεία από το Pamestoixima.gr, μεγάλες μάχες στα τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και το «δικό» μας σούπερ ματς Αρη-Παναθηναϊκού προσελκύουν το ενδιαφέρον!

Κυριακή σήμερα και είναι ό,τι πρέπει για να επισκεφτούμε το Pamestoixima.gr και να αντλήσουμε τις ενισχυμένες αποδόσεις του στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ντέρμπι σχεδόν παντού, σε Αγγλία, Ιταλία, αλλά και στη δική μας Σούπερ Λίγκα, με το ματς Αρη-Παναθηναϊκού να κλέβει την παράσταση!

2/12 Ρόμα – Ιντερ

Παραδοσιακή μάχη στο Καμπιονάτο μεταξύ Ρόμα και Ιντερ, οι δύο ομάδες πάντα μάχονται και διεκδικούν στόχους, είτε καταφέρνουν να βρίσκονται μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος είτε για τις θέσεις που δίνουν έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρόμα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έχοντας πληγεί από πολλούς τραυματισμούς που επηρεάζουν το παιχνίδι της, στο τελευταίο ηττήθηκε 1-0 από την Ουντινέζε, η οποία δεν κέρδιζε σε επτά αγώνες.

Από την πλευρά της η Ιντερ βρίσκεται στην τρίτη θέση και στο -1 από τη Νάπολι, επιτηρώντας τη Γιουβέντους από… μακριά. Στο τελευταίο της παιχνίδι εντός συνόρων επικράτησε 3-0 της Φροζινόνε και έδειξε αντίδραση στην ήττα με 4-1 από την Αταλάντα. Η Ιντερ, λόγω και των προβλημάτων στην πλευρά της Ρόμα, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, στο Pamestoixima.gr μπορούμε να βρούμε ενισχυμένες αποδόσεις στο διπλό των «νερατζούρι», σε τιμή 2,50.

Στο Pamestoixima.gr υπάρχει ποικιλία αποδόσεων σε πολλά ειδικά στοιχήματα. Η προσφορά της ημέρας αφορά στο να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Εντιν Τζέκο της Ρόμα, στην εξαιρετική απόδοση του 4,50, ωστόσο ο Βόσνιος φορ τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο και το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί είναι πολύ υψηλό. Δεν πειράζει όμως, στο Pamestoixima.gr μπορούμε να βρούμε πολλά άλλα ενδεχόμενα, όπως για παράδειγμα το να ανοίξει το σκορ ο Μάουρο Ικάρντι της Ιντερ, εξίσου ικανός σκόρερ με τον Εντιν Τζέκο, σε τιμή 4,25!

2/12 Αρης – Παναθηναϊκός

Εχουμε και… εμείς μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή, Αρης εναντίον Παναθηναϊκού. Σπουδαία μάχη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και χωρίς φαβορί, ο Αρης προέρχεται από την απίθανη ανατροπή επί του ΟΦΗ, με τα δύο γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις και μετέτρεψε το 1-0 της ήττας σε τεράστια νίκη με 2-1. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός πέρασε ευχάριστο απόγευμα κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα, τα «μωρά» του Γιώργου Δώνη ύστερα από σπουδαία εμφάνιση επικράτησαν με το ευρύ 5-1.

Πολύ «σφιχτό» ματς αναμένεται, ο Αρης αντλεί δύναμη από την ισχυρή του έδρα, έστω και αν στα ματς με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό γνώρισε την ήττα. Το ενδεχόμενο πάντως που δεν μπορεί να αποκλειστεί είναι η ισοπαλία, ο Αρης δεν έχει φέρει καμία στη φετινή σεζόν και μετά από έντεκα ματς έχει έξι νίκες και πέντε ήττες. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ελκυστικές αποδόσεις στο σπουδαίο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, ρίξτε μια ματιά ειδικά στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας, σε τιμή 3,30!

 

2/12 Αρσεναλ – Τότεναμ

Ντερμπάρα με τα… όλα της στο Λονδίνο. Αρσεναλ εναντίον Τότεναμ στο «Εμιρέιτς» και το Λονδίνο… «φλέγεται», πολλώ δε μάλλον φέτος που οι δύο ομάδες δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση και διεκδικούν θέση στην πρώτη τετράδα και την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αρσεναλ, στη μεταβατική χρονιά της αποχώρησης του Αρσέν Βενγκέρ από την τεχνική ηγεσία, χρειάστηκε χρόνο στην αρχή για να συνηθίσει στα νέα δεδομένα, έκανε δύο ήττες στο ξεκίνημα από Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, απάντησε όμως έκτοτε με αήττητο σερί 11 αγώνων, οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες και ανέβηκε στην πέμπτη θέση, πίσω από το καρέ των Σίτι, Λίβερπουλ, Τότεναμ και Τσέλσι.

Και την Τότεναμ τη βλέπει… ξεκάθαρα, σε απόσταση τριών βαθμών, αν κερδίσει την πιάνει στους 30. Ωστόσο το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο, η Τότεναμ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρά τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα με κορυφαία το 3-1 επί της Τσέλσι στο άλλο ντέρμπι του Λονδίνου, επικράτησε και της Ιντερ στο Τσάμπιονς Λιγκ με 1-0, βάζοντας πλώρη για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ολα ανοιχτά στο ντέρμπι του Λονδίνου και μια επίσκεψη στο Pamestoixima.gr θα σας πείσει για την πληθώρα επιλογών και μεγαλύτερων αποδόσεων για την ομάδα που θα επικρατήσει αλλά και σε ειδικά στοιχήματα. Οπως για παράδειγμα το να σκοράρουν τα μεγάλα «κανόνια» των δύο ομάδων, ο Πιερ Ομπαμεγιάνγκ της Αρσεναλ και ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ!

 

2/12 Λίβερπουλ – Εβερτον

Ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ή αλλιώς Λίβερπουλ-Εβερτον! Το ντέρμπι της πόλης κλέβει την παράσταση στο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ και οι δύο ομάδες, άσχετα από την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται πριν την εκάστοτε αναμέτρησή τους, προσφέρουν πάντα συγκινήσεις. Ρυθμός, ενέργεια, δυνατά μαρκαρίσματα, συνθέτουν το παζλ ενός σπουδαίου ντέρμπι.

Η Λίβερπουλ έχει πάρει πάντως τον αέρα της Εβερτον στην πρόσφατη προϊστορία των αγώνων τους. Στα τελευταία 16 παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο η Λίβερπουλ δεν έχει γνωρίσει την ήττα, την τελευταία φορά που η Εβερτον «χαμογέλασε» και πήρε τη νίκη ήταν στις 17 Οκτωβρίου του… 2010. Οκτώ χρόνια γεμάτα χωρίς νίκες για την Εβερτον, αλλά ποιος ξέρει αν ήρθε η ώρα για να σπάσει αυτή η παράδοση! Στο Pamestoixima.gr θα βρούμε μεγαλύτερες αποδόσεις στο ενδεχόμενο νίκης των «ζαχαρωτών» στο «Ανφιλντ», το οποίο τιμάται στο εντυπωσιακό 8,00!



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved