«Θα κάνουμε τα πάντα»
Ο Θανάσης Μολυβδάς είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Σορώτου στον πάγκο του Πιερικού Αρχέλαου και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε αισιόδοξος.
Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Σορώτου υπογράμμισε: «Κατ' αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κυρίους Γαλάνη και Σορώτο για τη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και για το γεγονός ότι μοιράστηκαν μαζί μου τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, βοηθώντας με παράλληλα να γίνω και καλύτερος ως άνθρωπος και καλύτερος ως προπονητής.
Η ομάδα μας βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση αλλά δεν είναι καταδικασμένη. Πιστεύω και ελπίζω ότι όλοι μας, παίκτες και προπονητικό τιμ, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ανταποδώσουμε στη διοίκηση και στον κόσμο της Κατερίνης την αγάπη με την οποία μας έχει περιβάλει όλη τη χρονιά και θα αποδείξουμε τη δύναμη της ομάδας μας».