«Διπλό» παραμονής για Ερυθραία
Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Πανερυθραϊκός που επικράτησε του Πιερικού Αρχέλαου με 70-64.
Οι φιλοξενούμενοι με αυτή τη νίκη ξέφυγαν από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον φαβορί για τον υποβιβασμό είναι ο Πιερικός Αρχέλαος, που έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες στα τελευταία παιχνίδια. Οι παίκτες του Δημήτρη Χουχουλή μπήκαν αποφασισμένοι στο παρκέ και κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία νίκη κόντρα σε μία ομάδα που στα δύσκολα δείχνει κατώτερη των περιστάσεων. Εξάλλου, από κει που ο Πιερικός ήταν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, βρίσκεται πλέον κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον θέλει νίκη και μόνο νίκη στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ Άργους, προκειμένου να ελπίζει για παραμονή στην Α2.
Δεκάλεπτα: 16-16, 32-38, 46-53, 64-70.
Πιερικός Αρχ. (Σορώτος): Γκογκίδης 1, Μπεχλιβάνης 6 (2), Παπαχρήστος, Δαμάλης, Γερομάνοβς 5, Νάνης 7 (1), Ιγκμπαβμπόα 2, Μαλτέσιος 4, Ροδοστόγλου 21, Σιβορότκα 11, Τσουκ 7.
Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Κοντούδης 7, Στραγανιώτης 12 (3), Καλλιανιώτης, Ματζιώρης 7, Σιζόπουλος 18 (2), Πρίτσος 1, Καραβανάς 2, Σταμάτης 6, Λάκσα 12 (1), Κούρτης 5 (1).