BASKETGROUND: Μια παρέα, μια ομάδα, μια γειτονιά

BASKETGROUND: Μια παρέα, μια ομάδα, μια γειτονιά

Η καρδιά του μπάσκετ «χτυπάει» σε κάθε γειτονιά, εκεί όπου για να παίξεις και να διασκεδάσεις, χρειάζεται απλά πράγματα. Μια καλή παρέα και μια μπάλα, και το παιχνίδι ξεκινάει.

Γιατί, καλώς ή κακώς όλοι μάθαμε το μπάσκετ στο γήπεδο της γειτονιάς. Εκεί που όλοι θέλουν να κερδίσουν, εκεί που η αδρεναλίνη «χτυπάει» κόκκινο και οι μάχες είναι πολύ δυνατές. Γειτονιά είναι το σπίτι σου και από εκεί ξεκινάει ο δρόμος για να φτάσεις στην κορυφή…

Όλα αυτά οδηγούν σ’ έναν δρόμο. Στο BASKETGROUND, τη συνήθεια που φιλοδοξούμε να γίνει τρόπος ζωής και αντίληψης για κάθε νέο, οποιασδήποτε ηλικίας που θέλει μέσα από το μπάσκετ να απολαύσει το παιχνίδι…
Αναμφίβολα, το χρηματικό έπαθλο είναι από μόνο του αρκετό για να σε πείσει να πάρεις μέρος ωστόσο η πρώτη χρονία του απόλυτου μπασκετικού τουρνουά περιλαμβάνει μία ακόμη “έκπληξη” που αλλάζει άρδην όλα όσα γνωρίζαμε στο παρελθόν για τα αθλητικά τουρνουά.

Η “έκπληξη” αυτή ονομάζεται #BASKETGROUNDVOTE και πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία που παρουσιάζετε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό.

Το BASKETGROUND είναι περισσότερο από ένα παιχνίδι

Είναι ένα τουρνουά 5vs5 με αγώνες νοκ–άουτ και χρηματικό έπαθλο! Ο νικητής παίρνει το μεγάλο βραβείο, ενώ βραβείο δίνεται και στους οπαδούς της νικήτριας ομάδας.

Σκοπός του BASKETGROUND είναι να δημιουργήσει ένα διασκεδαστικό και ανταγωνιστικό τουρνουά όχι μόνο για τις ομάδες, αλλά και για τους οπαδούς. Πρόκειται για ένα τουρνουά του οποίου οι συμμετέχοντες επιλέγονται από τους οπαδούς πριν από το παιχνίδι.

Είναι το μοναδικό τουρνουά στην Ελλάδα στο οποίο οι οπαδοί κερδίζουν όταν η ομάδα τους κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Oι ομάδες υποβάλλουν υποψηφιότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.basketground.gr ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά, οι οπαδοί ψηφίζουν, οι ομάδες με τις περισσότερες ψήφους (βάση της δημοτικότητας τους στο διαδίκτυο) θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να αγωνιστούν για την πρώτη θέση.

Οι οπαδοί γίνονται ο έκτος παίκτης που σπρώχνει την ομάδα στην συμμετοχή για τις νοκ- αουτ αναμετρήσεις και είναι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο.

Το BASKETGROUND αποτελεί ένα σύστημα που απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το μπάσκετ και όχι μόνο. Αλλά και για τους ανθρώπους που τα κοινωνικά δίκτυα (social media) αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους.

Για παίκτες, προπονητές και οπαδούς. Ο καθένας με τη συμμετοχή του έχει ενεργό ρόλο στο BASKETGROUND, σε ένα μοναδικό μπασκετικό event.

Περισσότερα εδώ



ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved