Συζητάει με Παπαργυρόπουλο το Παγκράτι

Στο στόχαστρο του Παγκρατίου βρίσκεται ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος, ο οποίος ανήκει στον Ίκαρο Καλλιθέας, αλλά είναι πιθανό να μη συνεχίσει.

Συζητάει με Παπαργυρόπουλο το Παγκράτι

Οι διοικούντες το συγκρότημα του Μετς έχουν έρθει σε μια πρώτη διερευνητική επαφή με τον 26άχρονο φόργουορντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στην ομάδα, συγκεκριμένα πριν από τρία χρόνια. Ο Δημήτρης Λιόγας βλέπει με θετικό μάτι την απόκτησή του κι έχει ήδη εισηγηθεί θετικά για την επιστροφή του, η οποία θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, σε εξέλιξη βρίσκεται στο κλειστό του Μετς η προετοιμασία του Παγκρατίου, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αύριο (03/09) θα γίνει γνωστό ποιοι από τους «μικρούς» θα συνεχίσουν και ποιοι όχι, ενώ αποχώρησε από τις προπονήσεις ο Χριστόδουλος Καράβολας.