Νιου Γιορκ Νικς: Μένουν Γκάλαγουεϊ και Τόμας

Νιου Γιορκ Νικς: Μένουν Γκάλαγουεϊ και Τόμας

Ικανοποιημένος από τους Λάνγκστον Γκάλαγουεϊ και Λανς Τόμας είναι ο προπονητής των Νιου Γιορκ Νικς, Ντέρεκ Φίσερ.

Αμφότεροι καθιερώθηκαν στη βασική πεντάδα του κατά τη διάρκεια της regular season του 2014-15, αν και δεν ξεκίνησαν τη χρονιά όντας στο ρόστερ του 40άχρονου κόουτς, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως τους θέλει για την επόμενη σεζόν. Απομένουν, πάντως, τρία παιχνίδια στη φετινή αρχής γενομένης από το αποψινό (12/04, 02:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Center». Θυμίζουμε πως οι Καρμέλο Άντονι (γόνατο), Χοσέ Καλντερόν (αχίλλειος τένοντας) και Αλεξέι Σβεντ (πλευρά) δεν υπολογίζονται για τα τρία τελευταία ματς, ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν εκ νέου οι Αντρέα Μπαρνιάνι (ίωση) και Τράβις Ουέρ (μέση), αλλά ο Κλίαντονι Έρλι (αστράγαλος) τέθηκε στη διάθεση του Φίσερ.

Μεταφέρει ευθύνες ο Χάρις
Ανάμεσα στους μεταγραφικούς στόχους των Νεοϋορκέζων είναι ο Τομπίας Χάρις των εκπρόσωπων της Φλόριντα. Εξάλλου, ο 22άχρονος φόργουορντ θα γίνει restricted free agent στην επόμενη offseason του NBA, αλλά στην προκειμένη υπενθύμισε πως η συγκεκριμένη ιδιότητα επιτρέπει στην τωρινή ομάδα να ισοφαρίσει οποιαδήποτε προσφορά τονίζοντας ότι δεν θα αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του. Από εκεί και πέρα, ο Ντέβιν Μαρμπλ (μάτι) θα παραμείνει στον κατάλογο των τραυματιών του Τζέιμς Μπορέγκο, ενώ ο Εβάν Φουρνιέ πήρε ρεπό με αφορμή την παρουσία του στον χθεσινό αγώνα με τους Τορόντο Ράπτορς.

Του… χρόνου Γκέι και Κάζινς
Επίσης, ο γιος του Τζον Στόκτον και πλέι-μέικερ των Ρένο Μπίγκχορνς της D-League, Ντέιβιντ Στόκτον, θα επιστρέψει σύντομα τους Σακραμέντο Κινγκς με πολυετές συμβόλαιο, καθώς έμεινε ελεύθερος ο Σιμ Μπούλαρ μετά το πέρας του πρώτου δεκαήμερου συμβολαίου του, ενώ αύριο (13/04, 00:00) θα βρεθούν στο «Pepsi Center» των Ντένβερ Νάγκετς χωρίς τους Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος). Τα υπόλοιπα φετινά παιχνίδια θα χάσουν επίσης οι Ντε Μάρκους Κάζινς (πόδι) και Ρούντι Γκέι (κεφάλι), όπως ανακοινώθηκε, ενώ ο Ρέτζι Έβανς κρίθηκε εξαιρετικά αμφίβολος λόγω τραυματισμού στο δεξιό αντίχειρα για το αυριανό ματς, αλλά ο Ντέρικ Ουίλιαμς αναμένεται να επιστρέψει στη βασική πεντάδα του Τζορτζ Καρλ.

Αδιάφοροι και οι «σβόλοι»
Όπως οι παραπάνω τρεις ομάδες, οι Νάγκετς δεν διατηρούν ελπίδες πρόκρισης στα φετινά playoffs του «μαγικού» κόσμου, ενώ για το αυριανό παιχνίδι είναι αμφίβολοι οι Τζαμίρ Νέλσον (ισχίο), Έρικ Γκριν (ώμος) και Ντάρελ Άρθουρ (γάμπα). Αβέβαιη είναι επίσης η παρουσία του Ντανίλο Γκαλινάρι (ώμος), ο οποίος ενδεχομένως πάρει ρεπό από τον Μέλβιν Χαντ, για να παίξει στο μεθαυριανό ματς (14/04, 05:30) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Staples Center».

Ρεπό για Λεμπρόν
Σχεδόν βέβαιο θεωρείται ρεπό για τον Λεμπρόν Τζέιμς στον αυριανό αγώνα (12/04, 22:00) των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Μπόστον Σέλτικς στο «TD Garden», αλλά ο «βασιλιάς» αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μέσω του μεθαυριανού ματς (14/04, 02:00) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Quicken Loans Arena». Από την πλευρά τους, οι Κάιρι Έρβινγκ (ισχίο) και Ιμόν Σάμπερτ (τετρακέφαλος) μάλλον θα γυρίσουν στα παρκέ μέσω του αυριανού αγώνα μετά τον αποκλεισμό τους από το χθεσινό με τους «C’s», αλλά ο Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας) θα μείνει στο περιθώριο. Αντίθετα, οι «κέλτες» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού στη προσπάθειά τους για εξασφάλιση θέσης στην postseason.

Αγγαρεία για Πίστονς
Με τη σειρά τους, τα «πιστόνια» θα υποδεχτούν αύριο (12/04, 22:30) τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «Palace» χωρίς τον Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας), ενώ αμφίβολος είναι ο Σπένσερ Ντινγουίντι (αστράγαλος) έπειτα πέντε διαδοχικούς αποκλεισμούς. Από την άλλη, οι Αλ Τζέφερσον (γόνατο), Κόντι Ζέλερ (ώμος), Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (αστράγαλος) και Λανς Στίβενσον (δάκτυλο ποδιού) παραμένουν μακριά από το 100%, οπότε δύσκολα θα επιστρέψουν στη δράση, από τη στιγμή που οι «σφήκες» αποκλείστηκαν από τα playoffs.

Μένει έξω ο Άντερσον
Σε άλλο αυριανό ματς (12/04, 22:00), το οποίο είναι κρίσιμο για αμφότερες τις ομάδες, οι Μπρούκλιν Νετς θα δοκιμαστούν στο «BMO Harris Bradley Center» των Μιλγουόκι Μπακς χωρίς τους Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) και Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο), ενώ από πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι αποκλείστηκε ήδη ο Άλαν Άντερσον (αστράγαλος). Τέλος, τα «ελάφια» θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών των Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού είναι στη διάθεση του Τζέισον Κιντ.



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved