Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Πρόβλημα και με Ντέιβιντ Λι

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Πρόβλημα και με Ντέιβιντ Λι

Δεν προπονήθηκε σήμερα ο Ντέιβιντ Λι, οπότε κρίθηκε αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μέσα στη regular season του 2014-15.

Μεθαύριο (30/10, 04:00), οι «πολεμιστές» δοκιμάζονται στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς θεωρώντας εξαιρετικά αμφίβολο τον Σόουν Λίβινγκστον (δάκτυλο ποδιού), καθώς παραμένει περιορισμένη η συμμετοχή του 29χρονου γκαρντ στις καθημερινές προπονήσεις του Στιβ Κερ. Από την πλευρά του, ο Μπράντον Ρας (μέση) προπονήθηκε χθες χωρίς περιορισμούς, αλλά σήμερα ακολούθησε το παράδειγμα του παραπάνω συμπαίκτη του με περιορισμένη παρουσία, άρα κρίθηκε αμφίβολος. Μάλιστα, ο κόουτς των Ουόριορς παραδέχθηκε πως ο Τζάστιν Χολιντέι θα είναι στο rotation του για το παιχνίδι με τους «βασιλιάδες», κάτι που μάλλον δείχνει πως δεν υπολογίζει τον Ρας. Με τη σειρά του, ο Λι αποκλείστηκε από τις σημερινές ομαδικές ασκήσεις εξαιτίας τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο, που προφανώς αποκόμισε στο πλαίσιο πρόσφατης προπόνησης.

Μέσα σε όλα, η San Francisco Chronicle εκτίμησε πως τενοντίτιδα στο γόνατο του Αντρέ Ιγκουοντάλα προκάλεσαν την απόφαση του Κερ για περιορισμό του 30άχρονου γκαρντ/φόργουορντ σε ρόλο «έκτου παίκτη», πρόθεση που συνδυάζεται με κατάληψη της θέσης «3» του αρχικού σχήματος από τον Χάρισον Μπαρνς. Είναι χαρακτηριστικό πως στις τελευταίες προπονήσεις των Ουόριορς επιβεβαιώνεται ο προσαρμοσμένος αγωνιστικός ρόλος του Ιγκουοντάλα, που μέχρι στιγμής είναι ικανοποιημένος από τη θέση του στο rotation. Από εκεί και πέρα, ο Άαρον Κραφτ επιβεβαίωσε σχετικές ενδείξεις, αφού αποδέχθηκε πρόταση για ένταξη στο ρόστερ των Σάντα Κρουζ Ουόριορς της D-League, θυγατρική ομάδα των εκπρόσωπων του Όκλαντ.

Σε αντίθεση με τους Ουόριορς, οι «βασιλιάδες» δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν με δεκατέσσερις παίκτες, αν και το NBA επιτρέπει δεκαπέντε, κατεύθυνση που ακολουθούν επίσης οι Σικάγο Μπουλς και οι Μέμφις Γκρίζλις. Πάντως, ο Τέρενς Ουίλιαμς δοκιμάστηκε για δεύτερη φορά από τον σύλλογο της Καλιφόρνια, με τη φανέλα των οποίων έπαιξε σε 18 ματς της regular season του 2011-12.



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved