Τορόντο Ράπτορς: Πάθος για την παραμονή του Κάιλ Λόουρι

Τορόντο Ράπτορς: Πάθος για την παραμονή του Κάιλ Λόουρι

Δεν θα αλλάξει ομάδα μέσω ανταλλαγής ο Κάιλ Λόουρι, όπως ξεκαθάρισε ο GM των Τορόντο Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι.

Πριν ολοκληρωθεί σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο 44χρονος Νιγηριανός θέλησε να ξεκαθαρίσει: «Δεν θα τον ανταλλάξω». Όσον αφορά την τρέχουσα preseason, οι «πτερόσαυροι» αντιμετωπίζουν σήμερα (08/10, 05:00) τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Sleep Train Arena» έπειτα από το προχθεσινό 99-94 επί των «βασιλιάδων» στο «Rogers Arena», όπου ξεκίνησαν τα φιλικά προετοιμασίας τους αμφότερες οι ομάδες. Στο συγκεκριμένο ματς, όμως, ο Τέρενς Ρος υπέστη τραυματισμό στο δεξί γόνατο, που προκάλεσε τον αποκλεισμό του από τον σημερινό αγώνα και από τις προπονήσεις που μεσολάβησαν, αν και η σχετική μαγνητική ήταν «καθαρή». Εκτός έμεινε επίσης ο Πατ Πάτερσον, ο οποίος θα αποκλειστεί και σήμερα λόγω ενοχλήσεων στο δεξί χέρι και στο δεξί γόνατο.

Από εκεί και πέρα, ο Μπρούνο Καμπόκλο δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι, αν και φαίνεται πως ξεπέρασε τραυματισμό στη γάμπα, ενώ ο Λούκας Νογκέιρα παραμένει ανέτοιμος εξαιτίας τραυματισμού στη βουβωνική χώρα, οπότε δεν υπολογίζεται από τον Ντουέιν Κέισι για το σημερινό παιχνίδι. Αντίθετα, ο Μάικ Μαλόουν έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, αλλά στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων δεν χρησιμοποίησε τον Ρέι Μακ Κάλουμ Τζούνιορ, ο οποίος φαίνεται πως δεν χωρά στο rotation του, αν και ο κόουτς των Κινγκς ομολόγησε ότι δοκιμάζει σχήματα με τρεις γκαρντ, στα οποία ο Μπεν Μακ Λέμορ ή ο Νικ Στάουσκας είναι δίπλα στους Ραμόν Σέσιονς και Ντάρεν Κόλισον.

Μάλιστα, ο Σέσιονς ξεκαθάρισε πως δεν θα τον στεναχωρήσει πιθανός αναπληρωματικός ρόλος πίσω από τον 27χρονο Κόλισον, ενώ ο Στάουσκας είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι περιμένει σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους μέσα στο 2014-15 επειδή είναι rookie και… λευκός. Από την πλευρά του, ο Ντε Μάρκους Κάζινς ισχυρίστηκε πως είναι έτοιμος για ηγετικό ρόλο στους «βασιλιάδες» παραδεχόμενος πως δεν είναι τέλειος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Τέλος, ο Ρούντι Γκέι, ο οποίος έχει εξασφαλίσει θέση στο αρχικό σχήμα, όπως ο Κάζινς, ανέφερε ότι έχασε κιλά το καλοκαίρι, ώστε να βοηθήσει στη θέση «2», ενώ πέρσι ως μέλος του ρόστερ των Ράπτορς πήρε κιλά ενόψει παρουσίας του στη θέση «4».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved