Σαν Αντόνιο Σπερς: Νέο πρόβλημα με Πάρκερ

Σαν Αντόνιο Σπερς: Νέο πρόβλημα με Πάρκερ

Ο Τόνι Πάρκερ των Σαν Αντόνιο Σπερς δεν προπονήθηκε σήμερα εξαιτίας ενοχλήσεων στο πόδι, αλλά μάλλον θα χρειαστεί κάτι περισσότερο σοβαρό, ώστε να απουσιάσει από τους επόμενους τελικούς.

Ο Γάλλος πλέι-μέικερ αποχώρησε προσωρινά από το χθεσινό παιχνίδι με τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά ολοκλήρωσε κανονικά το ματς, στο οποίο οι Τεξανοί πήραν προβάδισμα με 2-1 στη σειρά. Ωστόσο ακολούθησαν ακτινογραφίες, που φανέρωσαν ελαφρύ διάστρεμμα. Σήμερα (12/06) «προστατεύτηκε», αλλά όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί κανονικά αύριο (14/06, 04:00) στον τέταρτο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «AT&T Center».

Ο Πάρκερ παραδέχθηκε πως νιώθει ενοχλήσεις, αλλά εξέφρασε ελπίδα για συμμετοχή στον αυριανό αγώνα. Γίνεται αντιληπτό, όμως, πως δεν θα είναι στο 100%, κάτι που δεν είναι θετικό για τα «σπιρούνια». Χθες «ανέλαβαν» οι Ντάνι Γκριν και Γκάρι Νιλ, αλλά δύσκολα οι Σπερς θα συνεχίσουν νικηφόρα με την αποκλειστική συνδρομή δευτεροκλασάτων παικτών του ρόστερ. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς απέχει πλέον δύο νίκες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενόψει ισάριθμων ματς στο Σαν Αντόνιο.

Ακόμα, ο Γκριν αναφέρθηκε στη συνολική άμυνα των Σπερς και άφησε να εννοηθεί πως ο Λεμπρόν Τζέιμς περιόρισε τον… εαυτό του: «Προφανώς τα πάμε εξαιρετικά στην άμυνα, αλλά όλοι γνωρίζουμε τι παίκτης είναι ο Λεμπρόν. Έχασε σουτ, που συνήθως βάζει. Σταθήκαμε τυχεροί, αλλά σίγουρα θα είναι διαφορετικός στο τέταρτο παιχνίδι».

Από την άλλη κυριαρχούν οι διαρκείς ενοχλήσεις του Ντουέιν Ουέιντ στο γόνατο, ενώ ο Έρικ Σποέλστρα δήλωσε πως ο Σέιν Μπατίερ θα πάρει ευκαιρίες στη συνέχεια της postseason, αν και για την ώρα έχει μείνει πίσω από τον Μάικ Μίλερ στο rotation. Στο μεταξύ, ο Ρασάρντ Λιούις, που έχει ακόμα μικρότερη συμμετοχή, προανήγγειλε μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς προτίθεται να συνεχίσει στους Χιτ και το 2013-14.

Τέλος ο Κρις Μπος αποκάλυψε πως πουλά την οικία του στο Μαϊάμι, αλλά ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα της πόλης. Θυμίζουμε πως πρόσφατα αναμίχθηκε σε σενάριο ανταλλαγής στους Σάρλοτ Μπόμπκατς, το οποίο καταρρίφθηκε.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved