Μάρκους Φόστερ: Τα κορυφαία βράδια της ζωής του (photos+videos)

Μάρκους Φόστερ: Τα κορυφαία βράδια της ζωής του (photos+videos)

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκους Φόστερ και το Onsports.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του

Ο Μάρκους Φόστερ αποτελεί την δεύτερη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού (μετά τον Νεμάνια Νέντοβιτς), αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα projects του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Τα όσα έδειξε την περσινή σεζόν με την φανέλα της Χολόν έχουν… ανοίξει  την όρεξη πολλών και η αλήθεια είναι πως έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του τα φώτς της μπασκετικής δημοσιότητας. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο ο οποίος ξεκαθαρίζει πως είναι πανέτοιμος να ανταπεξέλθει.

Το Onsports.gr σας παρουσιάζει τα καλύτερα βράδια της καριέρας του. Μέχρι στιγμής!

Ρεκόρ πόντων και αξιολόγησης

Στις 2 Φεβρουαρίου του 2020 η Χολόν αντιμετώπιζε εντός έδρας την Ιερουσαλήμ και ο Μάρκους Φόστερ πραγματοποιούσε την κορυφαία επιθετική βραδιά της καριέρας του. Η ομάδα του μπορεί να γνώρισε την ήττα με 115-112, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε μια ανάσα από το να κερδίσει το ματς μόνος του. Ο Φόστερ τελείωσε την αναμέτρηση με 37 πόντους έχοντας στατιστικά για… Όσκαρ. Εξαιρετικός έξω από τα 6,75 μέτρα με 7/11, ενώ είχε και 6/8 δίποντα και 4/5 βολές. Και στους 37 πόντους προσθέστε και τα 5 ριμπάουντ, τις 4 ασίστ και το 1 κλέψιμο που όμως στο τέλος δεν ήταν αρκετά.

Στο ματς αυτό ο Φόστερ «έγραψε» ένα ακόμα ατομικό ρεκόρ. Στην  αξιολόγηση. Συγκέντρωσε 38 βαθμούς όντας ο κορυφαίος όχι μόνο της ομάδας του, αλλά ολόκληρης της αναμέτρησης.

image 1

Ρεκόρ στον… αέρα

Τα 6 ριμπάουντ σε μία αναμέτρηση είναι η καλύτερη επίδοση στην καριέρα του Μάρκους Φόστερ μέχρι στιγμής. Στις 10 Οκτωβρίου του 2019 η Χολόν αντιμετώπιζε και κέρδιζε εντός έδρας με 103-86 την Μακάμπι Ρασάντ, με τον Αμερικανό να είναι ασταμάτητος και πάλι. Πέραν των 6 ριμπάουντ που αποτελεί και ατομικό του ρεκόρ, στο φύλλο στατιστικής του είχε και 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 μπλοκ.

image 2

Πρωτοχρονιά για ρεκόρ

Η πρωτοχρονιά του 2020 ήταν ιδιαίτερη για τον Μάρκους Φόστερ γιατί κατέγραψε ένα ακόμα προσωπικό ρεκόρ. Η Χολόν αντιμετώπιζε στην έδρα της Χαποέλ Ελιάτ και έπαιρνε μία ακόμα νίκη με τελικό σκορ 90-85. Και ο παίκτης του Παναθηναϊκού έβαζε και πάλι φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του. Ο Φόστερ έκανε ρεκόρ στις ασίστ μοιράζοντας 8 στους συμπαίκτες του, ενώ παράλληλά είχε και 16 πόντους 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

image 3

Η καλύτερη… κλοπή του

Το ατομικό του ρεκόρ στα κλεψίματα ο Αμερικανός το έχει από την αναμέτρηση της 11ης Φεβρουαρίου του 2020. Όταν η Χολόν νικούσε την Μακάμπι Χάιφα με 88-82 και ο Φόστερ έκανε 4 κλεψίματα. Αλλά αυτό ήταν το λιγότερο γιατί την ίδια στιγμή πετύχαινε 27 πόντους, έδινε 6 ασίστ και «κατέβαζε» 5 ριμπάουντ.

Marcus Foster Highlights 20 Pts vs Maccabi Tel Aviv 08.12.2019

Marcus Foster ● Hapoel Holon ● 2019/20 BCL Best Plays & Highlights



Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved