ΑΕΚ: Νέες προνομιακές τιμές

ΑΕΚ: Νέες προνομιακές τιμές

Με ειδικές τιμές, μειωμένες κατά το ήμισυ, κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για τους αγώνες του δεύτερου γύρου.

Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται τα νέα μπλοκ διαρκείας, που αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της «Ένωσης» στο δεύτερο γύρο της Basket League. Με σημερινή (03/02) ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ΚΑΕ ζητούν τη στήριξη του κόσμου τους, ώστε όλοι μαζί -ο Ντράγκαν Σάκοτα, οι παίκτες του και οι φίλαθλοι- να επιστρέψουν σε τροχιά διακρίσεων.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τις νέες προνομιακές τιμές για τις κάρτες διαρκείας του δεύτερου γύρου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η «Βασίλισσα» θέλει τη στήριξη του κόσμου της. Η κοινή προσπάθεια για επιστροφή της και σε τροχιά διακρίσεων συνεχίζεται. Η ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει τη διάθεση των καρτών διαρκείας για τον δεύτερο γύρο της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 με νέες ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Η Βασίλισσα επέστρεψε! Το σκοτάδι διαδέχθηκε το φως και η ΑΕΚ ανοίγει μια νέα φωτεινή σελίδα στην ιστορία της. Η Βασίλισσα επέστρεψε εκεί που της αξίζει και θα μείνει. Στην Α1. Με δύναμή της, αρωγό της και σύμμαχό της, τον μοναδικό και συγκλονιστικό κόσμο της. Η Βασίλισσα επέστρεψε, σε χρειάζεται και σε θέλει δίπλα της. Έχει ανάγκη τη δύναμή σου, τη στήριξή σου, όπως έπραξες στα δύσκολα όπως πράττεις πάντα όπου υπάρχει AEK. Η Βασίλισσα επέστρεψε, στη θέση της, στο κλειστό που αρμόζει στη δυναμική και στον κόσμο της, στο ΟΑΚΑ. Δείξε έμπρακτα με τη συνεχή παρουσία σου στο γήπεδο, γίνε κάτοχος διαρκείας για τη σεζόν 2014-15 και μην αφήσεις μόνη τη Βασίλισσα και σε αυτή την προσπάθεια που κάνει.

Οι κάρτες διαρκείας τιμώνται σε ιδιαίτερα προνομιακά επίπεδα για όλους τους φίλους της Ένωσης, που θα σπεύσουν την πρώτη αυτή δύσκολη χρονιά να ενισχύσουν την ομάδα μας. Σε όλους αυτούς θα δοθούν προνόμια ανανέωσης και όχι νέας αγοράς. Οι καιροί είναι οικονομικά δύσκολοι, η ΑΕΚ το ασπάζεται και η διοικούσα αρχή της ΚΑΕ έκανε τα αδύνατα δυνατά ώστε να εξυπηρετήσει αλλά και να τιμήσει με τη σειρά της τους φίλους της, που δεν σταματούν ποτέ να την ακολουθούν. Ειδικά για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2014-2015 ο κάθε Ενωσίτης θα μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, με νέες επιπλέον μειωμένες προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 30, 40 και 50 ευρώ. Η προσφορά αφορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Σαφέστατα η ΑΕΚ θέτει ως προτεραιότητα την δημιουργία οικογενειακού κλίματος στις κερκίδες και πρωτοτυπεί και στα οικογενειακά διαρκείας καθώς και αυτά είναι σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Συγκεκριμένα για τον δεύτερο γύρο της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: 30 ευρώ (ο γονέας) 7,5 ευρώ (το κάθε παιδί). Αναλυτικά ο πίνακας των καρτών διαρκείας της ΑΕΚ ΚΑΕ για τον δεύτερο γύρο της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 (και πλέι οφ)…

Κατηγορίες

Προνομιακή τιμή β’ γύρου

Κανονική τιμή

Fan Γ΄(πέταλο)

30 ευρώ

75 ευρώ

Fan Β’ (πέταλο)

30 ευρώ

90 ευρώ

Fan Α’ (πέταλο)

40 ευρώ

120 ευρώ

Fan Silver (κέντρο)

50 ευρώ

160 ευρώ

FanGold (κέντρο)

60 ευρώ

180 ευρώ

FanPlatinum (κέντρο)

70 ευρώ

200 ευρώ

Fan Diamond

90 ευρώ

240 ευρώ

Supporter

125 ευρώ

350 ευρώ

Supporter bronze

175 ευρώ

700 ευρώ

Supporter silver

225 ευρώ

900 ευρώ

Supporter gold

300 ευρώ

1.200 ευρώ

Supporter platinum

500 ευρώ

2.000 ευρώ

Supporterdiamond

600 ευρώ

2.500 ευρώ

Family (οικογενειακό)

30 και 7,5 ευρώ

120 και 30 ευρώ

Company

125 και 40 ευρώ

500 και 160 ευρώ

Τιμές: Στο πλαίσιο της προσπάθειας της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ για προσιτές τιμές στις κάρτες διαρκείας της περιόδου 2014-2015 και λόγω και της δεδομένης οικονομικής κατάστασης αποφασίστηκε να δοθεί προνόμιο ανανέωσης σε όσους προβούν σε νέα αγορά εισιτηρίων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι φετινοί κάτοχοι θα επωφεληθούν του δικαιώματος ανανέωσης και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τις τιμές να παραμένουν ίδιες με τις φετινές (κανονική τιμή αγωνιστικής περιόδου μειωμένη έως και 50%). Για νέους αγοραστές την περίοδο 2015-2016 θα ισχύσουν κανονικές τιμές.

Ειδικά προνόμια: Για κάθε κατηγορία καρτών διαρκείας προβλέπονται και επιπλέον προνόμια τα οποία θα ανακοινώνονται σταδιακά: Είσοδος στο VIP Lounge για τους κατόχους Supporter, δωρεάν θέση parking (όχι εξασφαλισμένη) δικαιούνται όλοι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας, εξασφαλισμένη παρουσία σε εκδηλώσεις της ομάδας για τους κατόχους της κατηγορίας Supporter.

Ειδικές πληροφορίες: Για όλες τις κατηγορίες καρτών διαρκείας υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Τα παιδιά που δικαιούνται οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας πρέπει να είναι μέχρι 16 ετών και οι γονείς τους να προσκομίσουν ενημερωμένο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον οικείο δήμο που ανήκουν. Τόσο τα οικογενειακά εισιτήρια όσο και τα εταιρικά θα διατίθενται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ. Οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μία. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου. Σε όποια παιχνίδια τεθούν περιορισμοί για την παρακολούθηση τους, είτε κατόπιν απόφασης της Ελληνικής Αστυνομίας είτε της διοίκησης, οι κάρτες διαρκείας θα ισχύουν κανονικά».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Αυτό το στατιστικό σοκάρει τον Ολυμπιακό πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Αυτό το στατιστικό σοκάρει τον Ολυμπιακό πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Κάτι παραπάνω από ένα ντέρμπι! (photos+videos)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Κάτι παραπάνω από ένα ντέρμπι! (photos+videos)
Τέλος το τραγούδι για την Πάολα; Η επιστροφή στη Χαλκιδική - Τι συμβαίνει;
Τέλος το τραγούδι για την Πάολα; Η επιστροφή στη Χαλκιδική - Τι συμβαίνει;
Τι πρέπει να ξέρετε για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Τι πρέπει να ξέρετε για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Κυριακή της Ορθοδοξίας 2018: Τι γιορτάζουμε σήμερα (25/02)
Κυριακή της Ορθοδοξίας 2018: Τι γιορτάζουμε σήμερα (25/02)
«Θρίλερ» με τη διαθήκη του γιου του «Mr. Jumbo» τρεις μήνες πριν το φονικό τροχαίο
«Θρίλερ» με τη διαθήκη του γιου του «Mr. Jumbo» τρεις μήνες πριν το φονικό τροχαίο
Bρέθηκε και ταυτοποιήθηκε το καλάσνικοφ της δολοφονίας Στεφανάκου
Bρέθηκε και ταυτοποιήθηκε το καλάσνικοφ της δολοφονίας Στεφανάκου
Καιρός: Φονικό βαρομετρικό σαρώνει την Ελλάδα - Καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια
Καιρός: Φονικό βαρομετρικό σαρώνει την Ελλάδα - Καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης