Αγγελόπουλος: «Θα αποχωρήσω αν…»
SHARE

Αγγελόπουλος: «Θα αποχωρήσω αν…»

Έντονα δυσαρεστημένος με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Ερασιτέχνης Ίκαρος από το Δήμο Καλλιθέας εξακολουθεί να είναι ο Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Ο ιδρυτής του Ίκαρου, με δημόσια τοποθέτησή του, έχει πολλά παράπονα από το δήμο και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα τμήματα υποδομής του και, με δημόσια δήλωσή του, αποκάλυψε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα εάν δεν του δοθούν εγγυήσεις αξιοκρατίας και ισονομίας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Αγγελόπουλος αναφέρεται στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Α.Ε., καθώς σε πρόσφατη δημόσια διαβούλευση είχε τονίσει την ανισότιμη κατανομή ωρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλλιθέας.

Η δημόσια δήλωση του Δημήτρη Αγγελόπουλου: «Η ενασχόλησή μου με το επαγγελματικό μπάσκετ έχει λήξει ανεπιστρεπτί, πλέον όμως βλέπω ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο Δήμο Καλλιθέας θα με οδηγήσουν στην αποχώρηση και από τον Ερασιτέχνη Ίκαρο. Στο πεδίο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του πολιτισμού συνάντησα και απέκτησα πολλούς φίλους. Πολλές προτάσεις του Ίκαρου υιοθετήθηκαν από την ομοσπονδία του μπάσκετ και παρ’ ότι σε αυτή την πολύχρονη διαδρομή συναντήσαμε τεράστιες αντιθέσεις από την τοπική ένωση πιστεύω ότι ο Ίκαρος χαίρει του σεβασμού από τους περισσότερους αξιόπιστους παράγοντες του αθλήματος στην ΕΣΚΑΝΑ. Δεν φοβήθηκε να έρθει σε  ευθεία ρήξη με ανθρώπους της ένωσης και τον σύνδεσμο διαιτητών της, κατηγορώντας τους για τις μεθοδεύσεις τους. Πλέον όλοι βλέπουν και βιώνουν την επιβεβαίωση…

Επειδή πολλοί με ρωτάνε αν θα συνεχίσω την ερασιτεχνική διαδρομή του Ίκαρου, στην κοινωνία της Καλλιθέας, έχω να απαντήσω με σίγουρο λόγο. Ο Ίκαρος αν είχε την ισόνομη χρήση των γηπέδων του δήμου θα είχε σήμερα μία από τις πιο αξιόλογες ακαδημίες μπάσκετ της Ευρώπης. Όνειρα και αξιοκρατία έχουν σκοντάψει στη ματαιοδοξία κάποιων ανθρώπων που θέλουν να εμφανίζονται σαν σωτήρες, ενώ οι όμοιοί τους έφτασαν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού. Έχουμε σκοντάψει στην άρνηση κάποιων από το δήμο να δουν έναν Ίκαρο που θα διεκδικούσε μερίδιο από τη δόξα τους. Έτσι πίστευαν… Αν το καλοκαίρι δεν μου δοθούν εγγυήσεις αξιοκρατίας και ισονομίας ο Ίκαρος θα παραμείνει οριστικά στους φίλους και γονείς των αθλητών και θα αποχωρήσω από την κοινωνία της Καλλιθέας πιθανότατα και από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αν κάποιοι άλλοι δεν μου εξασφαλίσουν συνθήκες, ισονομίας, ισοκρατίας, αξιοκρατίας και συνθήκες που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Σας ευχαριστώ, Δημήτρης Αγγελόπουλος».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Αυτοί «σφυρίζουν» με Νταρουσάφακα (photo)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Αυτοί «σφυρίζουν» με Νταρουσάφακα (photo)
Ολυμπιακός-Μίλαν με συναρπαστική προσφορά* ημέρας!
Ολυμπιακός-Μίλαν με συναρπαστική προσφορά* ημέρας!
NBA: Top-10 με Γιάννη και… τρίποντες βόμβες! (vid)
NBA: Top-10 με Γιάννη και… τρίποντες βόμβες! (vid)
NBA: Έστειλαν το μήνυμά τους οι Ράπτορς!
NBA: Έστειλαν το μήνυμά τους οι Ράπτορς!


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies