Γρόλλιος: «Ξανά αξιόπιστος ο Άρης»
SHARE

Γρόλλιος: «Ξανά αξιόπιστος ο Άρης»

Η οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ παραμένει σε προτεραιότητα για τον Άρη και μπορεί να έρθει μέσω της συμμετοχής του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο νομικός εκπρόσωπος των Θεσσαλονικιών Χρήστος Γρόλλιος, με δηλώσεις του στο Arena FM 89.4, εξήγησε πως η πρόκριση του συγκροτήματος του Βαγγέλη Αγγέλου θα βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει η «κίτρινη» εταιρία για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Μίλησε, επίσης, για τις συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί μέχρι στιγμής, αλλά και το πότε θεωρεί πως θα αρθεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης το εμπάργκο στις μεταγραφές. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει η κλήρωση με τον Πανιώνιο την απόφαση του δικαστηρίου: «Βοηθάει ελαφρά στην εκδίκαση η συμμετοχή μας στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά θα βοηθήσει πολύ παραπάνω η συμμετοχή μας στον τελικό».

Για την προσπάθεια που γίνεται να κλείσουν όσο το δυνατό περισσότερες συμφωνίες: «Επιθυμούμε αν είναι δυνατόν να συμφωνήσουν όλοι για να έχουμε κοινή συναπόφαση, για να πάμε στο άρθρο 99. Περιμένουμε να υλοποιηθούν όλες οι συμφωνίες. Αδιαμφισβήτητα, ο Άρης οφείλει κάποια χρήματα. Τα οικονομικά είναι πολύ άσχημα, για αυτό θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να λάβουν οι άνθρωποι όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα και παράλληλα ο Άρης να επιβιώσει. Πρέπει ο Άρης να γίνει σχετικά ανταγωνιστικός και μέσα από τα έσοδα αφενός να βοηθάει την ομάδα και αφετέρου να εξοφλεί τα παλαιά χρέη του. Επιπλέον, να αναφερθεί πως  έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση και συμφωνία με το Δημόσιο και το ΙΚΑ».

Για τη συμφωνία με το Νίκο Πετράτο: «Μιλάμε με ανοιχτά χαρτιά και όλοι γνωρίζουν τα οικονομικά της ΚΑΕ. Ο κ. Πετράτος κάνει τη δουλειά του και εξυπηρετεί το συμφέρον των πελατών του. Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και πολλοί έχουν διαπιστώσει την προσπάθεια που γίνεται και συμφωνούν. Η προσπάθεια γίνεται και η ΚΑΕ αποκτάει ξανά αξιοπιστία».

Για την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης: «Έχουμε ήδη πετύχει μερικές συμφωνίες στις οποίες εμπλέκεται και η FIBA. Πέρυσι φθάσαμε κοντά σε κάποιες συμφωνίες. Ελπίζουμε πως θα πετύχουμε την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών άμα μπούμε στο άρθρο 99. Δεν θέλουμε να σύρουμε κάποιους σε συμφωνίες μέσω του δικαστηρίου. Πάμε βήμα βήμα κι ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά».

Για τα «όπλα» του Άρη: «Σημαντικό «όπλο» είναι η στήριξη του κόσμου και η συσπείρωση που υπάρχει, αλλά και η σταθερή παρουσία του Νίκου Γκάλη ο οποίος είναι πολύ σοβαρός και υπεύθυνος και βοηθάει την ομάδα. Επίσης, η θετική εικόνα που παρουσιάζει το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Υπάρχει ο στόχος του Κυπέλλου Ελλάδας που είναι ορατός και γενικά βλέπουμε πως ο Άρης είναι μέσα σε όλους τους στόχους».

Για το ποια πιστεύει πως θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου: «Υπάρχει αισιοδοξία, αλλά από εκεί και πέρα είναι μια δικαστική απόφαση που εκκρεμεί».

Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)
Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όσοι δεν δίνουν το 100%, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό»
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όσοι δεν δίνουν το 100%, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό»
Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην ψυχολογία μας»
Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην ψυχολογία μας»
Γκιστ: «Καταλαβαίνω πώς νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί»
Γκιστ: «Καταλαβαίνω πώς νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί»


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies