Τώρα είναι που πρέπει να επέμβει η αθλητική δικαιοσύνη...
SHARE

Τώρα είναι που πρέπει να επέμβει η αθλητική δικαιοσύνη...

Ως... ανύπαρκτο ζήτημα χαρακτηρίζει η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωσή της, τις άσεμνες χειρονομίες του Παναγιώτη Αγγελόπουλου κατά τη διάρκεια του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκοι σπεύδουν να απαντήσουν στην ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δίχως όμως να μιλούν σε καμία περίπτωση για την ουσία της υπόθεσης και επιχειρούν για μια ακόμη φορά να στρέψουν τα... πυρά τους προς την πλευρά των πράσινων και του προέδρου τους, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Είναι φανερό ότι (σίγουρα) κάπου έχει χαθεί το ίχνος της σοβαρότητας, το οποίο επικαλούνται στον Ολυμπιακό ότι το έχασε ο Παναθηναϊκός, επειδή ζητά την παρέμβαση των δικαιοδοτικών οργάνων του ΕΣΑΚΕ και της ΕΦΙΠ, για μια παραβατική συμπεριφορά που έχει δει όλη η Ελλάδα.

Και έχει χαθεί -σίγουρα- κάθε ίχνος σοβαρότητας, διότι για τον Ολυμπιακό και τη διοίκησή του, προφανώς, το να μοιράζει ο πρόεδρός του κ...δάκτυλα σε δημόσια κοινή θέα δεν αποτελεί παραβατική συμπεριφορά.

Απαιτείται, λοιπόν, για δύο λόγους η παρέμβαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, αλλά και της ΕΦΙΠ, ώστε να διαφωτίσουν τους πάντες και να αποφανθούν αν η συγκεκριμένη χειρονομία εν ώρα αγώνων και εντός γηπέδων, εφόσον πραγματοποιείται από στελέχη ομάδων (πρόεδρους, προπονητές, παράγοντες, αθλητές) αποτελεί ή όχι παραβατική συμπεριφορά...

Και κάπου εδώ, επειδή πάει να χαθεί και κάθε ίχνος... λογικής, θα πρέπει να πάρει θέση και η διοίκηση του ΕΣΑΚΕ...   

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Με τη σημερινή ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός χάνει και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας. Προφανώς αποπειράται να μετατρέψει ένα ανύπαρκτο ζήτημα σε υπαρκτό για να εξομοιώσει ανόμοιες συμπεριφορές.

Τα δικαιοδοτικά όργανα σε μία ευνομούμενη χώρα δεν επεμβαίνουν «εκ του μη όντος» επειδή το ζητά υστερικά η εφημερίδα του ιδιοκτήτη μίας ομάδας, αλλά όταν πράγματι συντρέχει παραβατική συμπεριφορά. Όπως δηλαδή έχει γίνει επανειλημμένα μέχρι σήμερα με τις ενέργειες του προέδρου της που δυσφημούν το άθλημα και ναρκοθετούν τις σχέσεις των δυο συλλόγων».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

ΑΕΚ-ΑΟΧ Κισσαμικός: Με φόρα για τους «8»
ΑΕΚ-ΑΟΧ Κισσαμικός: Με φόρα για τους «8»
Το μήνυμα Δώνη στους παίκτες: «Το 100% σε κάθε ματς!»
Το μήνυμα Δώνη στους παίκτες: «Το 100% σε κάθε ματς!»
Ολυμπιακός-Ξάνθη: Να καθαρίσει την πρόκριση
Ολυμπιακός-Ξάνθη: Να καθαρίσει την πρόκριση
Επιστροφή στο Παγκρήτιο: «Απόλυτη» στην Κρήτη η Εθνική! (video&photos)
Επιστροφή στο Παγκρήτιο: «Απόλυτη» στην Κρήτη η Εθνική! (video&photos)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies