Ίκαρος Χαλκίδας: «Μετακομίζει» και διαδικτυακά
Η μετακόμιση του Ίκαρου από το κλειστό του Εσπέρου στη Χαλκίδα αναγκάζει τους διοικούντες την ΚΑΕ να αλλάξουν και διαδικτυακή στέγη.
Η επίσημη ιστοσελίδα του Ίκαρου θα παραμείνει στον «αέρα» του διαδικτύου, ωστόσο θα ανανεώνεται μόνο με νέα του Ερασιτέχνη Ίκαρου Καλλιθέας. Όπως ενημερώνουν με σημερινή (02/08) ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι της ομάδας θα δημιουργηθεί, σύντομα, νέος ιστότοπος για την ΚΑΕ Ίκαρος Χαλκίδας, που θα πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.
Η ανακοίνωση: «Το ikarosbc.gr θα πληροφορεί τον κόσμο για τα νέα του Ερασιτέχνη Ικάρου και θα δημιουργηθεί νέο site για τον Ίκαρο Χαλκίδας. Το ikarosbc.gr «ανέβηκε» το 2003 και εδώ και δέκα χρόνια πληροφορεί τον κόσμο για τα νέα της ομάδας μπάσκετ του Ικάρου. Πλέον, με τη «μετακόμιση» στη Χαλκίδα, θα δημιουργηθεί μια νέα ιστοσελίδα και από το ikarosbc.gr θα μαθαίνετε τα νέα του Ερασιτέχνη Ικάρου Καλλιθέας. Βέβαια, μέχρι να ολοκληρωθεί η «κατασκευή» του νέου site για την ομάδα μπάσκετ του Ικάρου Χαλκίδας οι επίσημες ανακοινώσεις θα «ανεβαίνουν» στο ikarosbc.gr».