Λορένθο: Μπορώ να κερδίσω

Λορένθο: Μπορώ να κερδίσω

Αμέσως μετά τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά οι Ντάνι Πεντρόζα, Χόρχε Λορένθο και Κέισι Στόνερ έκαναν δηλώσεις για την ωριαία δοκιμασία.

Ανάμεικτα συναισθήματα στην Repsol Honda, ικανοποίηση και αισιοδοξία στη Yamaha Racing. Ο Πεντρόζα ήταν πολύ ικανοποιημένος, ο Στόνερ είχε προβλήματα και ο Λορένθο βλέπει τη νίκη αύριο (14/8).

Ντάνι Πετρόζα (Repsol Honda) 1ος

Η διακοπή για το καλοκαίρι μου έκανε καλό. Ξεκουράστηκα και ανέκτησα την ενέργειά μου και αισθάνομαι τη διαφορά σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Η μοτοσικλέτα επίσης είναι πολύ καλή. Βέβαια έχουμε ακόμα λίγη δουλειά να κάνουμε σε μερικά σημεία της. Η πίστα σήμερα δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση έπειτα από τη βροχή το πρωί. Είμαι ικανοποιημένος με την πρώτη pole της σεζόν και θα προσπαθήσω να βελτιώσω τη μοτοσικλέτα λίγο αύριο για να έχω καλό αγώνα.

Χόρχε Λορένθο (Yamaha Racing) 2ος

Χθες τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενα. Κάναμε μερικές αλλαγές στη μοτοσικλέτα και βελτιώσαμε το φρενάρισμα για να είναι πιο σταθερή η μοτοσικλέτα. Κλείσαμε λίγο τη διαφορά από τον Ντάνι και είμαστε μπροστά από τον Κέισι. Βασικά ο ρυθμός μας στους τελευταίους γύρο ήταν πολύ καλός και ευχαριστώ την ομάδα για τη δουλειά. Ελπίζω να έχω καλό αγώνα αύριο, να παλέψω για το βάθρο και αν είναι δυνατό και για τη νίκη.

Κέισι Στόνερ (Repsol Honda) 3ος

Δεν περιμέναμε η βροχή να αλλάξει τόσο την πίστα. Ο ρυθμός δεν ήταν ίδιος με πριν. Δυσκολευτήκαμε με το στήσιμο της μοτοσικλέτας, είχαμε καλό ρυθμό, αλλά η αίσθηση από το εμπρός μέρος δεν ήταν καλή. Προσπαθώντας να διορθώσουμε αυτό χάσαμε την πρόσφυση πίσω. Μόλις βρήκαμε λίγη αίσθηση εμπρός, είχαμε φτάσει στη μέση της περιόδου. Τότε είχαμε έντονες αναταράξεις πίσω Όσο πιο γρήγορα πήγαινα τόσο έντονες γίνονταν. Αυτό με έκανε πιο αργό. Ήταν δύσκολη περίοδος, αλλά είμαστε στην πρώτη σειρά, είναι ικανοποιητική η 3η θέση για αύριο.



ΑΕΚ: Επένδυση στο μέλλον με τον 17χρονο Τάσο Αμανατίδη – Επισημοποίησε τη μεταγραφή ο Μακεδονικός
ΑΕΚ: Επένδυση στο μέλλον με τον 17χρονο Τάσο Αμανατίδη – Επισημοποίησε τη μεταγραφή ο Μακεδονικός
ΑΕΚ – Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή 29-33: Με ξέσπασμα στο τέλος κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας
ΑΕΚ – Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή 29-33: Με ξέσπασμα στο τέλος κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας
Τι είναι το Instant Win που μοιράζει κέρδη έως και 500 ευρώ στη στιγμή σε χιλιάδες τυχερούς
Τι είναι το Instant Win που μοιράζει κέρδη έως και 500 ευρώ στη στιγμή σε χιλιάδες τυχερούς
Μαρκό: Νέα σπουδαία μεταγραφή - Ανακοίνωσε τον αδερφό του Αντίνο
Μαρκό: Νέα σπουδαία μεταγραφή - Ανακοίνωσε τον αδερφό του Αντίνο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved