Australian Open: Ειδυλλιακό θέρετρο και παραθαλάσσιο γήπεδο τένις στην Μελβούρνη (photos)

Australian Open: Ειδυλλιακό θέρετρο και παραθαλάσσιο γήπεδο τένις στην Μελβούρνη (photos)

Διαφορετική όψη θα έχει φέτος το Αυστραλιανό Όπεν που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2022 με την συμμετοχή –ή και όχι λόγω της διαμάχης που έχει προκύψει με τους ανεμβολίαστους αθλητές- των κορυφαίων αθλητών του κόσμου.

Οι διοργανωτές ετοίμασαν παραθαλάσσια θέρετρα και ιδιαίτερα μέρη με φόντο τη θάλασσα, ούτως ώστε να χαλαρώνουν οι αθλητές και οι θεατές του φημισμένου τουρνουά τένις της Αυστραλίας.

Ένα εκπληκτικό γήπεδο τένις στην παραλία, σπίτια και θέρετρα με φόντο τον Ωκεανό, δημιουργήθηκαν και περιμένουν να φιλοξενήσουν τους λάτρεις του τένις που θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Βικτώρια για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Αυστραλιανού Όπεν.

Η «μεταμόρφωση» της Βόρειας πλευράς του Πάρκου της Μελβούρνης θα φέρει άλλη αίσθηση στους επισκέπτες, οι οποίοι θα μπουν αμέσως σε… καλοκαιρινούς ρυθμούς.

Ο διευθυντής του Αυστραλιανού τουρνουά, Γκρεγκ Τάιλεϊ τόνισε σχετικά:

«Το Αυστραλιανό Όπεν είναι μέρος του καλοκαιριού άρα οι επισκέπτες θέλουν να κατευθύνονται στην παραλία με οικογένεια και φίλους. Έτσι έχουμε σχεδιάσει ένα ολοκαίνουριο χώρο για να συνδυάσουμε το καλύτερο στην παραθαλάσσια διασκέδαση με το καλύτερο του τουρνουά».

Εν συνεχεία ανέφερε:

«Καθώς όλοι μας γιορτάζουμε την χαλάρωση των περιορισμών αυτό το σαββατοκύριακο και την υπέροχη ευκαιρία για να έρθουμε κοντά με φίλους και την οικογένειά μας ξανά, είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι τι θα σημαίνει αυτή η πρωτοβουλία για το Αυστριαλιανό Όπεν. Ως το μεγαλύτερο αθλητικό και ψυχαγωγικό γεγονός του κόσμου τον Ιανουάριο, θέλουμε να επαναφέρουμε την Αυστραλία στην Παγκόσμια… σκηνή με μεγαλοπρεπή τρόπο, καθώς ξεκινάμε την παγκόσμια σεζόν στο τένις».

Ο Γκρεγκ Τάιλεϊ κατέληξε λέγοντας:

«Κοιτάζοντας τον Ιανουάριο, σχεδιάζουμε μια θεαματική εκδήλωση που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του σημαντικού αυτού γεγονότος και την ψυχαγωγία στην Μελβούρνη και εν γένει στη Βικτώρια. Το Αυστραλιανό Όπεν θα επιταχύνει πραγματικά το άνοιγμα του κράτους και θα προσφέρει τεράστια οικονομικά οφέλη σε τόσο πολύ κόσμο».

Ένα εκθαμβωτικό παραθαλάσσιο γήπεδο τένις παρουσίασε ο Μπόντι Σαντς, θα βρίσκεται στην καρδιά του περιβόλου και θα αποτελέσει ένα ιδανικό σκηνικό για ένα νέο συναρπαστικό πρόγραμμα υγείας και ευεξίας στο Αυστραλιανό Όπεν.

«Το πρότζεκτ για το Παραθαλάσσιο σπίτι του Αυστραλιανού όπεν θα είναι υπέροχο για τις καλοκαιρινές διακοπές. Η άμμος, το νερό και ένα γήπεδο τένις στην παραλία!» τόνισε με νόημα η Tennis Australia Director for Product and Premium Experience, Γκρέτα Κούπερ.

Και πρόσθεσε: «Προσπαθούμε πάντα να δημιουργούμε νέες προσφορές για τους φιλάθλους  και το Beach House, με τη χαλαρή παραλιακή ατμόσφαιρα, το υπέροχο φαγητό, τα υπέροχα κοκτέιλ και τον συνδυασμό ανοιχτών και ιδιωτικών χώρων ανεβάζει τον… πήχη της διασκέδασης του AO σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Εμείς καταφέραμε να παρατείνουμε την ημέρα, και εκτός από το ότι είναι ένας υπέροχος χώρος για να συναντήσετε φίλους, να φάτε και να πιείτε και να παρακολουθήσετε τένις, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα υγείας και ευεξίας πριν από την έναρξη του παιχνιδιού το πρωί.

Ως μέρος των προσφορών υγείας και ευεξίας, οι θεατές του τουρνουά μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με νωρίς το πρωί διαλογισμό, γιόγκα και συνεδρίες Pilates, ακολουθούμενες από ένα υγιεινό πρωινό πριν από το τένις».

Τέλος όταν έρχεται το βράδυ οι τενίστες και οι θεατές του τουρνουά θα έχουν ευκαιρία να δουν το ηλιοβασίλεμα με κοκτέιλ στο χέρι και τρώγοντας δείπνο στα εστιατόρια στην παραλία.



Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved