Pao Alive: Οι τρόποι λειτουργίας της πλατφόρμας (photos+video)

Pao Alive: Οι τρόποι λειτουργίας της πλατφόρμας (photos+video)

Ο επιχειρησιακός διευθυντής του Παναθηναϊκού και υπεύθυνος του πρότζεκτ, Νίκος Καπνουλάς ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τους τρόπους λειτουργίας της πλατφόρμας του Pao Alive αλλά και το πώς μπορούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να καταθέσουν τα χρήματά τους.

Αναλυτικά:

«Σας καλωσορίζω και εγώ με τη σειρά μου. Πάμε να δούμε πως θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό μας ζωντανό. Ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτό το site, είναι για να διευκολύνει τον κόσμο, να μπορεί να ενισχύσει οικονομικά αυτό το εγχείρημα και αν μη τι άλλο αυτό που θέλουμε να το χαρακτηρίζει, είναι η διαφάνεια.

Γι’ αυτό το λόγο, σαν μια πρώτη εικόνα που βλέπετε στο site και ένα σημαντικό κομμάτι του, είναι ο μετρητής, που μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε που ακριβώς είμαστε και πόσο κοντά βρισκόμαστε στο στόχο μας.

Το επόμενο βήμα και βασική σελίδα, είναι το πώς μπορεί κάποιος να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια. Υπάρχουν τέσσερις επιλογές:

  • Η Online Κατάθεση: Αποτελεί μια εύκολη διαδικασία. Συμπληρώνει ο καθένας τα απαραίτητα στοιχεία του και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η κατάθεση των χρημάτων ολοκληρώνεται. Αν κάποιος επιθυμεί να καταθέσει από το 50 ευρώ και πάνω, μπορεί παράλληλα να γίνει και μέλος.

Αυτό απαιτεί απλά κάποια παραπάνω στοιχεία. Ο καθένας μπορεί να καταθέσει χρήματα όσες φορές το επιθυμεί. Για οποιοδήποτε κατάθεση άνω των 100 ευρώ, μπορούν να μπουν μέχρι και 6 άτοκες δόσεις.

          

  • Μέσω των τραπεζικών λογαριασμών: Την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάστηκαν οι 4 λογαριασμοί. Μέσω του site του έργο του καθενός γίνεται ακόμα πιο εύκολο, καθώς υπάρχει και η επιλογή του Web Banking. Έτσι μπορεί και πάλι απλά να καταθέσει τα χρήματά του και μέσω τραπέζης. Αποκλειστικός δικαιούχος των τεσσάρων λογαριασμών είναι ο Παναθηναϊκός Α.Ο.
  • Τα εκδοτήρια της Θύρας 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης»: Από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00-18:00), θα μπορεί ο καθένας να μπορεί να βρεθεί εκεί και να συνεισφέρει στο εγχείρημα.

Από τις μπουτίκ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

  • Τηλεφωνικό κέντρο: Ήδη δεχόμαστε εκατοντάδες τηλέφωνα καθημερινά. Όποιος δεν έχει την εξοικείωση με το Ίντερνετ και του είναι δύσκολα να βρεθεί είτε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, είτε στο ΟΑΚΑ μπορεί μέσω τηλεφώνου να γίνει η διαδικασία.

Μέσα στο site υπάρχει το κομμάτι των «υποστηρικτών». Οποιοσδήποτε καταθέτει χρήματα, αυτόματα το ποσό αυτό εμφανίζεται και προστίθεται στο συνολικό ποσό. Εάν κάποιος έχει κάνει μια κατάθεση στην τράπεζα, δεν θα εμφανίζεται το όνομά του, εκτός κι αν ο ίδιος το επιθυμεί.

Υπάρχουν αναλυτικά, με βάση και το ποσό που βάζει ο καθένας, κατηγορίες «υποστηρικτών». Αυτός που θέλει να βοηθήσει δεν περιμένει να πάρει κάτι πίσω, απλά θέλει το όνειρο του κάθε Παναθηναϊκού να γίνει πραγματικότητα. Θεωρούμε χρέος μας, απέναντι σε όσους βοηθήσουν να συμπεριληφθούν καταρχάς στη «Χρυσή Βίβλο» του Παναθηναϊκού, που θα δημιουργηθεί στο μουσείο της ομάδας στο Βοτανικό και από κάποιο ορισμένο ποσό και πάνω θα υπάρχει μια συμβολική αναγνώριση.

Επόμενη σελίδα μέσα στο site είναι οι συχνές ερωτήσεις. Καταγράφουμε τα πάντα, ώστε να βοηθάμε τον καθένα που θέλει να μάθει τα πάντα για την προσπάθεια αυτή.

Στόχος μας είναι να γίνεται εύκολα η διαδικασία για τον οποιονδήποτε. Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το επίσημο κανάλι οικονομικής ενίσχυσης από σήμερα είναι το paoalive.gr και οι τρόποι που αναφέρονται μέσα. Δεν έχουμε δώσει σε κανέναν την άδεια να εισπράττει για εμάς ειδικά με μετρητά, είτε με τη μορφή εισφορών ή αποδείξεων. Μόνο μέσω του paoalive.gr θα ενημερώνεστε για νέους μελλοντικούς τρόπους ενίσχυσης.

Από Σεπτέμβρη θα ανακοινωθούν τα επόμενα βήματα, με νέες ενέργειες σε περιφέρεια αλλά και για τους φίλους της ομάδας εκτός Ελλάδος».  

Η επίσημη παρουσίαση του paoalive.gr από τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved