Ηλιάδης: «Έτοιμοι για την γιορτή του τζούντο»

Ηλιάδης: «Έτοιμοι για την γιορτή του τζούντο»

Περισσότεροι από 580 τζουντόκα από 40 χώρες θα αναμετρηθούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18, που θα διεξαχθεί στην Ολυμπιακή εγκατάσταση των Άνω Λιοσίων από 4 έως 6 Ιουλίου.

Οργανωτικά, ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες, επιλύονται τα επί μέρους προβλήματα και όλα είναι έτοιμα για τη φιλοξενία των νέων αθλητών και αθλητριών που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη διάκριση. Μια διάκριση που, όπως τονίζουν και οι υπεύθυνοι των αποστολών, θα έχει ιδιαίτερη σημασία και χρώμα καθώς θα "έρθει" σε μια Ολυμπιακή εγκατάσταση, η οποία γνώρισε μεγάλες στιγμές πριν από δέκα χρόνια στους Αγώνες της Αθήνας. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τζούντο, μέσω των εκπροσώπων της, αναφέρεται στην ικανοποίησή της για την πορεία των έργων και των εργασιών και δείχνει την εμπιστοσύνη της στις οργανωτικές ικανότητες της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Στόχος ωστόσο παραμένει και η αγωνιστική επιτυχία και από ελληνικής πλευράς, ο εθνικός προπονητής Νίκος Ηλιάδης βάζει στόχους για μετάλλια και καλά πλασαρίσματα. «Τα παιδιά είναι ταλαντούχα και μπορούν να φέρουν επιτυχίες, κάποια καλά δείγματα είχαμε εξάλλου στο βαλκανικό πρωτάθλημα της Ξάνθης. Με την υποστήριξη μάλιστα των θεατών, μέσα στο "σπίτι" μας, θα πάρουν δύναμη και κουράγιο. Οι 10 αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες που θα αγωνιστούν, νιώθουν κι ένα ειδικό βάρος καθώς πριν από δέκα χρόνια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε αυτήν την εγκατάσταση, ο Ηλίας Ηλιάδης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μας. Εδώ και μερικές ημέρες και μέχρι τις 27 του μήνα έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο στο Sports Camp του Λουτρακίου ώστε να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Οι αθλητές μας περιμένουν πώς και πώς τη μεγάλη "γιορτή" του τζούντο».



Βαλένθια – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων» | Ο παίκτης που «κόπηκε»
Βαλένθια – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων» | Ο παίκτης που «κόπηκε»
Παναθηναϊκός AKTOR: Η δωδεκάδα των «πράσινων» στη Βοσνία
Παναθηναϊκός AKTOR: Η δωδεκάδα των «πράσινων» στη Βοσνία
ΕΠΟ για Μάνταλο: «Σε ευχαριστούμε για όλα Πέτρο»
ΕΠΟ για Μάνταλο: «Σε ευχαριστούμε για όλα Πέτρο»
Λεσόρ: «Όταν μου είπε ο Αταμάν πως είμαι στην πεντάδα, σκέφτηκα πως είναι τρελός»
Λεσόρ: «Όταν μου είπε ο Αταμάν πως είμαι στην πεντάδα, σκέφτηκα πως είναι τρελός»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved