NFL: «Νυστέρι» για Greg Jennings

NFL: «Νυστέρι» για Greg Jennings

Χάνουν τον κορυφαίο τους wide receiver οι Γκριν Μπέι Πάκερς, καθώς απαιτείται εγχείρηση στον Greg Jennings, και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Δεν αποδείχθηκαν αρκετές η αποθεραπεία και η ξεκούραση του Jennings. Έπειτα από νέες εξετάσεις στη γάμπα αποφασίστηκε χειρουργική επέμβαση στον 2-φορές Pro Bowler. Η εγχείρηση θα γίνει την επόμενη Τρίτη (30/10) και θα προκαλέσει την απουσία του παίκτη από την υπόλοιπη σεζόν ή τουλάχιστον από το μεγαλύτερο κομμάτι της.

Σοβαρός ο τραυματισμός του Garcon
Προσπαθεί ακόμα να αποφύγει την εγχείρηση ο Pierre Garcon (wide receiver) των Ουάσινγκτον Ρέντσκινς, αλλά αποκάλυψε ότι ο τραυματισμός στο δεξί πόδι είναι σοβαρός. Την επόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί νέα σχετικά ιατρικά τεστ, τα οποία μάλλον θα τον αποκλείσουν από τα εναπομείναντα παιχνίδια των «πρωτευουσιάνων». Ακόμα, ο London Fletcher (linebacker) δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (25/10), ώστε να επισκεφτεί ιατρό για τους πόνους στο κεφάλι του. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί απουσία του 37χρονου Αμερικανού, οπότε τίθεται σε κίνδυνο το σερί συμμετοχών, που έχει φτάσει στα… δεκαπέντε χρόνια.

Πληθαίνουν τα σενάρια ανταλλαγής του Tebow
Πλησιάζει η προθεσμία για ανταλλαγές στο NFL και τα σενάρια για παραχώρηση του Tim Tebow από τους Νιου Γιορκ Τζετς πολλαπλασιάζονται. Θυμίζουμε πως αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της φετινής offseason, αλλά έχει μείνει πίσω από τον Mark Sanchez στην ιεραρχία των quarterbacks στους Νεοϋορκέζους.

Ψάχνεται ο Porter
Ιατρική έγκριση προσπαθεί να εξασφαλίσει ο Tracy Porter (cornerback) των Ντένβερ Μπρόνκος, ώστε να επιστρέψει στα γήπεδα. Τον προηγούμενο Αύγουστο διαπιστώθηκαν συμπτώματα διάσεισης, που έχουν αποτρέψει οποιαδήποτε παρουσία του στο πρωτάθλημα.

Ολοκληρώθηκε η αλλαγή ιδιοκτησίας στους Μπράουνς
Μόλις εννέα ημέρες μετά την έγκριση του NFL, οι Jimmy Haslam και Randy Lerner συμφώνησαν οριστικά για τη μεταβίβαση των μετοχών των Κλίβελαντ Μπράουνς. Συνολικά ο Haslam επένδυσε 1.05 δισεκατομμύρια δολάρια. Εν τω μεταξύ ο Scott Fujita (linebacker) αποκλείστηκε από την υπόλοιπη σεζόν εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στον λαιμό. Η επέμβαση ίσως προκαλέσει πρόωρο τέλος στην καριέρα του 33χρονου Αμερικανού.

Πίσω από τα κάγκελα
Φυλακίστηκαν οι συνεργάτες των παλαίμαχων παικτών των Ντάλας Καουμπόις, οι οποίοι ενεπλάκησαν σε στοιχηματικό σκάνδαλο. Θυμίζουμε πως οι William Randolph Tisdale Jr. και Hubert Jones III έχουν καταδικαστεί ήδη, ενώ ο Eugene Lockhart Jr. περιμένει την ετυμηγορία για τη δική του τύχη αντιμετωπίζοντας δεκαετή ποινή.

Στο περιθώριο ο Smith
Στον κατάλογο προσωρινών τραυματιών προστέθηκε ο Daryl Smith (linebacker) των Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς λόγω προβλήματος που «κληρονόμησε» από την προετοιμασία. Σε έξι εβδομάδες θα έχει το δικαίωμα επιστροφής στις προπονήσεις και σε δύο μήνες τη δυνατότητα να επιστρέψει στη δράση.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved