Στεφάνου: «Ακόμη δεν φτάσαμε στο επιθυμητό επίπεδο»

Στεφάνου: «Ακόμη δεν φτάσαμε στο επιθυμητό επίπεδο»

O Γιώργος Στεφάνου δεν φοβάται, αλλά δεν θεωρεί και ακίνδυνο τον σημερινό του αντίπαλο Παναθηναϊκό παρά τις τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς Α1 βόλεϊ.

Αναφερόμενος στους λόγους που επέλεξε τον Ηρακλή είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6: «Η ομάδα του Ηρακλή από την αρχή της σεζόν είχε μία διάθεση να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που επέλεξα την ομάδα αυτή. Το κλίμα είναι θετικό».

Για το καλό ξεκίνημα του Ηρακλή είπε: «Στόχος είναι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Το ότι έχουμε τέσσερις σερί νίκες είναι θετικό, αλλά ακόμη δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο».

Για το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού είπε: «Η ομάδα του Παναθηναϊκού επέλεξε να κάνει ανανέωση στο δυναμικό της για να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα που έχει. Είναι λογικό να μην έχει βρει ακόμη ρυθμό, αλλά πιστεύω πως στην πορεία αυτό θα αλλάξει».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Θέλουμε τη νίκη και δεν μας επηρεάζει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμη νίκη. Γνωρίζουμε τους αθλητές του αντιπάλου, ξέρουμε πως είναι εγωιστές με την καλή έννοια και κάποια στιγμή θα αντιδράσουν. Εμείς, πάντως, πρέπει να εστιάσουμε στο δικό μας παιχνίδι».

Για την οικονομική κρίση: «Πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά και κάποιες άλλες ξεκινούν χωρίς αυτά και εμφανίζονται στην πορεία. Οι ομάδες έχουν δείξει να χάνουν τον προσανατολισμό τους στην πορεία και ειδικά μετά τα Χριστούγεννα».

Για όσους έχει ξεχωρίσει ως τώρα: «Μέχρι στιγμής θα μπορούσε κάποιος να ξεχωρίσει τον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, αλλά και τις δύο νεοφώτιστες. Όμως ακόμη είναι πολύ νωρίς και δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Ακολουθεί και μία διακοπή πρωταθλήματος, που θα δώσει την ευκαιρία στις ομάδες να εμφανιστούν καλύτερες στη συνέχεια».

Για τη μείωση του αριθμού ξένων στο πρωτάθλημα: «Έτσι δίνονται ευκαιρίες σε πολλούς νέους αθλητές να παίξουν. Αυτό θα έχει σίγουρα κάποια οφέλη, όχι μόνο για τα ίδια τα παιδιά, αλλά και στην εθνική ομάδα που είναι σε στάδιο ανανέωσης».



Πέθανε ο Γάλλος προπονητής Ζαν-Λουί Γκασέ
Πέθανε ο Γάλλος προπονητής Ζαν-Λουί Γκασέ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο Σαλάχ έστειλε την Αίγυπτο στους «16»
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο Σαλάχ έστειλε την Αίγυπτο στους «16»
Κρούσματα γρίπης ο Παναθηναϊκός AKTOR, ευκαιρία επικοινωνιακής εκμετάλλευσης από την ΚΑΕ Ολυμπιακός
Κρούσματα γρίπης ο Παναθηναϊκός AKTOR, ευκαιρία επικοινωνιακής εκμετάλλευσης από την ΚΑΕ Ολυμπιακός
Μαριλού Λουτσέσκου: «Ανατριχιάζω όταν μπαίνω στο γήπεδο της Τούμπας»
Μαριλού Λουτσέσκου: «Ανατριχιάζω όταν μπαίνω στο γήπεδο της Τούμπας»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved