Δώνης: «Να ανασυγκρατηθούμε»

Δώνης: «Να ανασυγκρατηθούμε»

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως είναι άμεση ανάγκη για τον Παναθηναϊκό να βρει τον καλό του εαυτό…

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη Τύπου:

-Κάνατε κάποιες επιλογές στην ενδεκάδα επειδή υπάρχει και το ματς Κυπέλλου σε λίγες μέρες; Είδατε τα ματς συνδυαστικά;

«Δεν το βλέπω συνδυαστικά, αλλά στέκομαι μόνο στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι. Ήμασταν υποτονικοί στο πρώτο μέρος, στις μονομαχίες, στις ενέργειες μας σε όλα. Όλη η ομάδα ήταν υποτονική. Παρόλα αυτά, κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο αλλά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο.

Είχαμε ευκαιρίες και οι δύο ομάδες, όπως εμείς του Μακέντα, που τη θεωρώ εύκολη φάση. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο ζωντανοί, πατάγαμε καλύτερα, αλλά είχαμε μία κακή αντίδραση σε μία μεγάλη μπαλιά και δεχτήκαμε ένα ωραίο γκολ από τον Μπερτόλιο που μας άφησε πίσω στο σκορ.

Δυστυχώς, μετά κάναμε φάσεις αλλά δεν σκοράραμε για να αποφύγουμε την ήττα. Είμαστε σε μία δύσκολη καμπή, δεν γυρίσαμε καλά από τις γιορτές, τα ξέρετε τα προβλήματα και δεν θα τα επαναλάβω, θέλουμε να ανασυγκροτηθούμε και να παρουσιάσουμε ένα δυνατό γκρουπ και να επανέρθουμε στα γνωστά στάνταρ μας».

-Σας επηρέασαν σημαντικά οι απουσίες λόγω της ίωσης, των τραυματισμών και των τιμωριών;

«Αυτό το διάστημα δεν είναι καλό για εμάς. Πολλοί παίκτες έμειναν πίσω σε φυσική κατάσταση με την ίωση, υπάρχουν τραυματίες, αλλά αυτά δεν είναι δικαιολογίες και θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Λαμίας, Μάκης Χάβος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι ο βαθμολογικός πίνακας λέει ψέματα. Όλη η Ελλάδα βλέπει ότι η θέση της Λαμίας δεν είναι αυτή που πρέπει. Κάναμε το καλύτερο μας πρώτο ημίχρονο στη σεζόν. Σε αυτό βοήθησε και ο Παναθηναϊκός, γιατί προσπαθεί να παίξει και έγινε ανοιχτό παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα καταπληκτικό γκολ με τον Μπερτολιο. Μετά τα παιδιά θέλησαν να κρατήσουν το σκορ, ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα και έβαλε επιθετικούς αλλά τα καταφέραμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη.

Και οι δύο νίκες με τον Παναθηναϊκό ήταν σημαντικές. Όταν νικάς μία μεγάλη ομάδα που παίζει καλή μπάλα και μάλιστα δύο φορές σε λίγες μέρες, δείχνει ότι δεν είναι κάτι τυχαίο.

Είναι σημαντικό που δεν δεχτήκαμε γκολ στην έδρα μας το Κύπελλο, μας ενδιαφέρει ο θεσμός. Όμως, τα παιχνίδια απέχουν λίγες μέρες και πρέπει να τις διαχειριστούμε».

Πηγή: Leoforos.gr



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved