Super League: Αρνητικός ο Βασιλειάδης στην αντιπρόταση - Ραντεβού τη Δευτέρα, αλλά όλα στον «αέρα»

Super League: Αρνητικός ο Βασιλειάδης στην αντιπρόταση - Ραντεβού τη Δευτέρα, αλλά όλα στον «αέρα»

Δεν βρίσκει λόγο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης για νέα συνάντηση με την Super League από την στιγμή που απορρίφθηκε η πρόταση του

Το ΔΣ της Super League απέρριψε την πρόταση Βασιλειάδη για πρωτάθλημα των 12 ομάδων τη σεζόν 2019-2020. Αντιπρότεινε να διεξαχθεί με 14 αποδεχόμενο τη δημιουργία των τριών κατηγοριών που περιλαμβάνει το πλάνο του υφυπουργού Αθλητισμού.

Η διοργανώτρια αρχή ζήτησε μάλιστα και συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος απάντησε δείχνοντας τις εξελίξεις. Ο υφυπουργός Αθλητισμού στην επιστολή που απέστειλε ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να βρει λόγο για μια νέα συνάντηση από την στιγμή κατά την οποία η Λίγκα δεν συμφωνεί στα προαπαιτούμενα και καλεί την αντιπροσωπεία της στα γραφεία της ΓΓΑ τη Δευτέρα 2 Ιουλίου για να τον ενημερώσει επί της ουσίας για την απόρριψη της πρότασης!

Συγκεκριμένα εντός της επιστολής τονίζεται πως «η πρόταση που σας μετέφερα την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και την οποία συζητήσαμε εκτενώς ήταν σαφής και εντός συγκεκριμένου πλαισίου. Αντιλαμβάνομαι οτι αυτή δεν έγινε αποδεκτή, γεγονός απόλυτα σεβαστό στο πλαίσιο του αυτοδιοίκητου. Ελπίζω αντίστοιχα σεβαστό γίνεται και το γεγονός ότι το πλαίσιο για οποιαδήποτε και με οποιονδητε τρόπο αρωγή εκ μέρους της πολιτείας γίνεται με τους όρους που η ίδια ορίζει».

Ουσιαστικά το υπουργείο δεν κάνει πίσω και επιμένει για πρωτάθλημα 12 ομάδων τη μεθεπόμενη σεζόν, κάτι που απορρίφθηκε από το ΔΣ της Super League. Στη συνάντηση που θα γίνει την προσεχή εβδομάδα ο Βασιλειάδης, όπως τονίζει και στην επιστολή του, αποδέχεται το αίτημα για ραντεβού ώστε «να με ενημερώσετε και επίσημα για την απόρριψη της προτάσεως μου».

Θυμίζουμε ότι στο ΔΣ η Super League πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

«Το Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή αγωνιστικής περιόδου 2018-19 θα διεξαχθεί με 16 ομάδες , χωρίς Play Off.

Το Πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή αγωνιστικής περιόδου 2019-20 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες.

Επίσης, αποδέχθηκε ομόφωνα τη δημιουργία Πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League.

Οι όροι διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα καθοριστούν εντός της οικογένειας του Ποδοσφαίρου.

Το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της Super League κ. Ευ. Μπαταγιάννη να πραγματοποιήσει άμεσα συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, προκειμένου να αναλύσει την ομόφωνη απόφαση της Super League».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved