ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζει για Πούκι, σταντ μπάι ο Κόντε - Τρέλα για  Βέρνμπλουμ που «ψήνεται»

ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζει για Πούκι, σταντ μπάι ο Κόντε - Τρέλα για Βέρνμπλουμ που «ψήνεται»

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Πούκι για την γραμμή κρούσης του, όμως, εάν η απάντηση του αργήσει κι άλλο θα στραφεί στον Κόντε

Στον ΠΑΟΚ έχουν συγκεκριμένο πλάνο. Οι προσθήκες που θα γίνουν, κι αυτές δε θα είναι πολλές, να έχουν ολοκληρωθεί πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τι σημαίνει αυτό για την περίπτωση του Τέεμου Πούκι; Πως εάν τελικά ο Φινλανδός καθυστερήσει κι άλλο να δώσει την τελική του απάντηση, τότε ο «δικέφαλος» θα στραφεί σε άλλη λύση. Πιθανότατα του Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα που φέρεται να είναι «κλεισμένος» και σταντ μπάι.

Σε ό,τι αφορά τον Πούκι, η πρόταση που έχει γίνει είναι για τριετές συμβόλαιο με 800.000 ευρώ ετησίως, με τον ΠΑΟΚ να τηρεί στάση αναμονής για την ώρα.

Οι μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει ο ΠΑΟΚ δε θα είναι πολλές. Από επίσημα χείλη ειπώθηκε πως αυτές θα είναι τρεις ή τέσσερις και έχει ήδη γίνει μία με την απόκτηση του Εβγέν Χατσερίντι.

Ο άλλος βασικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι ο Πόντους Βέρνμπλουμ που και εκείνος δεν έχει απαντήσει για την ώρα. Η νέα βελτιωμένη πρόταση καθώς η επιμονή της ομάδας των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσουν φαίνεται πως έχει «ψήσει» ακόμα περισσότερο τον Σουηδό. Έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν πιο άμεσες εξελίξεις για την υπόθεση του Βέρνμπλουμ.Super League: Κρίσιμες «μάχες» σε Ζωσιμάδες και Πανθεσσαλικό - Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων
Super League: Κρίσιμες «μάχες» σε Ζωσιμάδες και Πανθεσσαλικό - Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (28/01)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (28/01)
Ολυμπιακός: Εξετάζει τη «βόμβα» με Τοβέν - Τα δεδομένα του deal (video)
Ολυμπιακός: Εξετάζει τη «βόμβα» με Τοβέν - Τα δεδομένα του deal (video)
Mega Καλημέρα: Η Μελέτη μάς άνοιξε το πλατό της
Mega Καλημέρα: Η Μελέτη μάς άνοιξε το πλατό της