Ολυμπιακός: Μπιέλσα και… Σίλβα για τον πάγκο

Ολυμπιακός: Μπιέλσα και… Σίλβα για τον πάγκο

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απομάκρυνση του Βίκτορ Σάντσεθ από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και ήδη… κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα για την αντικατάστασή του.

Το… μήνυμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά που… υποβίβασε τους «ερυθρόλευκους» στα play offs του Europa League είναι «ξεκινάμε από την αρχή». Η διοίκηση των Πειραιωτών έχει πάρει… απόφαση να αλλάξει πολλά πρόσωπα και καταστάσεις στο Ρέντη, κάτι που είχε τονίσει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς τους «ερυθρόλευκους» μετά το 0-0 με τους Πρωταθλητές Ισραήλ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η νέα μέρα που ξημέρωσε στο Λιμάνι έχει προκαλέσει πολλές… αναταράξεις και ένας από τους ανθρώπους που θα κληθεί να… πληρώσει το «μάρμαρο» από τις κακές εμφανίσεις με την Χάποελ και τον αποκλεισμό είναι ο Βίκτορ Σάντσεθ. Ο Ισπανός προπονητής, παρά το γεγονός πως ήρθε στο Λιμάνι αιφνιδιαστικά και μετά την παραίτηση του Μάρκο Σίλβα, δεν κατάφερε να διαχειριστεί τα δύο ματς με τους Ισραηλινούς και ήδη γίνεται λόγος για την απομάκρυνσή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Goal» υπάρχουν ήδη τα πρώτα ονόματα για την αντικατάστασή του και πρόκειται για τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος αποχώρησε, πριν καν αρχίσει στην Λάτσιο, αλλά και για τον Ρούντι Γκαρσία, του πρώην προπονητή της Ρόμα. Πάντως, φημολογείται ακόμα και η επιστροφή του Μάρκο Σίλβα, αλλά σ’ ένα πιο ακραίο σενάριο.



Συγκίνηση στο «PAOK Sports Arena» - Άφησαν λουλούδια πριν το ματς
Συγκίνηση στο «PAOK Sports Arena» - Άφησαν λουλούδια πριν το ματς
Αστέρας AKTOR - Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ για την «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα
Αστέρας AKTOR - Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ για την «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα
Άρης: Επέστρεψαν Καντεβέρε και Μεντίλ
Άρης: Επέστρεψαν Καντεβέρε και Μεντίλ
«Έπνιξε» την Βουλιαγμένη και πέρασε στο Final-4 ο Παναθηναϊκός
«Έπνιξε» την Βουλιαγμένη και πέρασε στο Final-4 ο Παναθηναϊκός
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved