Ολυμπιακός: «Μια συνεργασία με φόντο την κορυφή» (photos)

Ολυμπιακός: «Μια συνεργασία με φόντο την κορυφή» (photos)

Παίκτες, μέλη της διοίκησης αλλά και του τεχνικού τιμ των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν την Πέμπτη (23/4) σε κατάστημα εταιρείας που επιμελείται το ντύσιμο της ομάδας

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα συλλογή γνωστή εταιρείας ένδυσης είχαν παίκτες και τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού που συνοδευόμενοι από μέλη της διοίκησης βρέθηκαν σε κατάστημα του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία ευελπιστώντας να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Κώστας Φορτούνης, Κώστας Γιαννούλης, Ρομπέρτο, Μπάλαζ Μέγιερι, Νταβίντ Φουστέρ, Ματιέ Ντοσεβί, όπως και ο προπονητής κ. Περέιρα, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σάββας Θεοδωρίδης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κώστας Καραπαπάς βρέθηκαν στο κατάστημα της Brooks Brothers στον Πειραιά, σε μια εκδήλωση ειδικά αφιερωμένη στη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Θρύλου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2015 της Brooks Brothers και να κάνουν τις αγορές τους.

Ο κ. Θεοδωρίδης παρέδωσε στον γενικό διευθυντή της Brooks Brothers, κ. Αλέξη Λάσο μία φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές των παικτών και τον αριθμό 42 στο πίσω μέρος, παραπέμποντας συμβολικά στα 42 πρωταθλήματα του Θρύλου.

Ο κ. Περέιρα δεν έκρυψε την χαρά του για την παρουσία της ομάδας μας στο κατάστημα της Brooks Brothers, ενώ τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω την Brooks Brothers για την συνεργασία και την προσφορά της. Για το γεγονός ότι μας κάνει να νιώθουμε και να είμαστε κομψοί στις επίσημες εμφανίσεις με την ομάδα. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία για πολλά χρόνια ακόμα. Εύχομαι να φέρει επιτυχίες και να είναι μία συνεργασία νίκης".

Με την σειρά του ο γενικός διευθυντής της Brooks Brothers Ελλάς, κ. Αλέξης Λάσος είπε: "Ευχαριστούμε την ομάδα για την σημερινή της επίσκεψη στο κατάστημα Brooks Brothers στον Πειραιά. Θέλουμε να σας συγχαρούμε για την φετινή επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος και ευχόμαστε το ίδιο και για το Κύπελλο. Να τονίσω, επίσης, ότι η συνεργασία με τον Ολυμπιακό συνεχίζει την παράδοση δύο αιώνων, κατά τους οποίους η Brooks Brothers ντύνει πάντα αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή".

Με την αφορμή αυτή ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Μιχάλης Λάιος, ευχαρίστησε τη Brooks Brothers, "Επίσημο Προμηθευτή Πολιτικού Ιματισμού" της ομάδας μας, για την άψογη συνεργασία και τη συμβολή της στην εικόνα του συλλόγου. Οι παίκτες, το προπονητικό team, αλλά και όλο το διοικητικό και τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, στις επίσημες εμφανίσεις τους εντός και εκτός συνόρων, φέρουν - για τρίτη συνεχή χρονιά - τον αέρα της κομψότητας του φημισμένου brand ρουχισμού. Από την μεριά της, η Brooks Brothers, συνεχάρη την ομάδα μας για την φετινή επιτυχία της κατάκτησης του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία της!».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved