Μαρινάκης: «Κάθε χρόνο πιο ψηλά ο Ολυμπιακός» (photos)

Μαρινάκης: «Κάθε χρόνο πιο ψηλά ο Ολυμπιακός» (photos)

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, έγινε η κοπή πίτας των ακαδημιών των «Ερυθρόλευκων».

Οι Πειραιώτες έκοψαν την πίτα για τα τμήματα υποδομής, σε εκδήλωση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (17/02) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Το «παρών» έδωσαν – εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη – ο Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος, ο προπονητής, Βίτορ Περέιρα μαζί με τους συνεργάτες του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Θρύλος Α.Ε.», Γιώργος Παύλου, ο Γενικός Διευθυντής, Δημήτρης Αγραφιώτης, ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων, Κατερίνα Μυλωνά, ο νομικός σύμβουλος, Θόδωρος Γιαννίκος αλλά και ο επίτιμος πρόεδρος του ΟΣΦΠ, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, η Γενική Διευθύντρια του ΟΣΦΠ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας.

Παρόντες ήταν και οι 245 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που στελεχώνουν τις ομάδες από την Κ8 ως την Κ20, αλλά και όλοι οι προπονητές τους, ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Γρηγόρης Γεωργάτος και ο τεχνικός διευθυντής, Θόδωρος Ελευθεριάδης, μαζί με όλα τα στελέχη της Ακαδημίας και τον επικεφαλή του δικτύου σχολών, Βασίλη Νάνο. Την πίτα έκοψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος στη συνέχεια έκανε μια ομιλία ευχόμενος κάθε χρόνο να ανεβαίνει ψηλότερα ο πήχης στους Πειραιώτες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε:

«Θέλω και εγώ με την σειρά μου να σας ευχηθώ να έχετε μια καλή χρονιά με υγεία, χαρές και επιτυχίες. Θέλω να μεταφέρεται τις ευχές και στους γονείς σας οι οποίοι σας στηρίζουν στην καθημερινότητα σας. Θέλω επίσης να σας ευχηθώ να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας, στο χόμπι σας που είναι αυτήν την στιγμή το ποδόσφαιρο, που μπορεί να γίνει επάγγελμα.

Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάθε ημέρα, από τότε που έχουμε αναλάβει τον Ολυμπιακό για όλους τους ανθρώπους που είναι εδώ βλέπουμε ένα καινούριο έργο και στόχος είναι να ανεβαίνει και ψηλότερα ο πήχης. Άνθρωποι που δουλεύουν μαζί μας καθημερινά το νιώθουν αυτό και πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει ήδη και φαίνονται. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες. Για εμάς η νεολαία και τα παιδιά είναι το μέλλον. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι όλοι ότι είμαστε όλοι περήφανοι για αυτήν την μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού και εσείς από μικρή ηλικία έχετε την χαρά να το νιώσετε.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ μεγάλη και όπως βλέπετε μεγαλώνει κάθε χρόνο. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε αλλά να εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να μπορούμε να πετύχουμε αυτές τις νίκες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό καθώς επίσης και αυτό που είναι ως παιδιά να μπορείτε μόνοι σας χωρίς κανείς να επηρεάσει την γνώμη σας, να έχετε πρότυπα, στο άθλημα που αγωνίζεστε, στο ποδόσφαιρο. Κανείς δεν μπορεί να αλλοιώσει με λάσπη και κουβέντες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αυτά τα πρότυπα . Αυτό δεν ισχύει μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σ’ όλα τα αθλήματα, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στον στίβο. Να σας ευχηθώ για άλλη μια φορά καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες με υγεία και το 2015».

Από την πλευρά του, ο κ. Παύλου υπογράμμισε: «Αγαπητέ πρόεδρε, αγαπητά παιδιά, αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι θα ήθελα να σας καλωσορίσω και να σας ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία σ’ εσάς και στις οικογένειες σας. Επίσης θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στο άθλημα που αγαπάτε αλλά και καλή σταδιοδρομία στα μαθήματά σας. Μαζευτήκαμε και φέτος εδώ για να κόψουμε την πίτα της Ακαδημίας μας. Πριν απ’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που εργάζονται εδώ και προσπαθούν για το καλύτερο της Ακαδημίας, την Διοίκηση και φυσικά τον πρόεδρο που μας συμπαραστέκεται και υλοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας έτσι ώστε να έχουμε μια ισχυρή Ακαδημία, έναν ισχυρό Ολυμπιακό. Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα που είναι πρώτα στις διοργανώσεις που συμμετέχουν και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Κ-19 που έχει προκριθεί στους «16» του Youth League και αγωνίζεται με την Σαχτάρ την Καθαρά Δευτέρα»

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος επεσήμανε: «Καλή χρονιά σε όλα τα τμήματα με υγεία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί η φετινή χρονιά με το άγχος που περάσαμε με τον κ. Παύλου όλο το καλοκαίρι πως θα χτίσουμε αυτή την Ακαδημία, με τον πρόεδρο που πραγματικά ζαλίζαμε συνεχώς, έχει πολύ σημαντικά αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό. Η δουλειά που εδώ είναι να μεταφέρω την νοοτροπία πως είναι ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και πάντα πρέπει να είναι στην κορυφή, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο τμήμα. Δεν λέω πολύ εύκολα ευχαριστώ στον πρόεδρο και στο Δ.Σ. του Ολυμπιακού για την τιμή να είμαι εδώ αλλά θέλω να πω ότι το να ηγείσαι σε μια τέτοια ιδέα που άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους γι’ αυτήν είναι πολύ πιο σημαντικό από το να είσαι πρόεδρος.

Πρόεδροι πέρασαν πάρα πολλοί από τον Ολυμπιακό. Το σημαντικό είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Όσα χρόνια ζω και ξέρω τον Ολυμπιακό πιο σημαντικό είναι ο ηγέτης παρά ο πρόεδρος. Στη ζωή μου τρεις ξέρω ηγέτες στον Ολυμπιακό αλλά δεν χρειάζεται να τους αναφέρω ονομαστικά. Το να είσαι ηγέτης πρέπει να βγαίνει από μέσα σου, να το έχεις. Αυτό δεν είναι μόνο για τον πρόεδρο αλλά και για εσάς τους παίκτες. Για να είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι ηγέτης να το έχεις. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο στον Ολυμπιακό. Θέλει να τα έχεις όλα. Έτσι φτάνεις σε υψηλό επίπεδο. Όταν ηγείσαι σε αυτό το κομμάτι που αυτή τη στιγμή η πυραμίδα του Ολυμπιακού είναι ο πρόεδρός μας είναι όλα αυτά που βλέπετε γύρω σας.

Είναι τα γήπεδα, είναι οι χώροι, είναι τα λεφτά που δίνει ο πρόεδρος για να εξελίσσεστε. Αυτό να μην το ξεχνάτε. Πάντα να σέβεστε και να βλέπετε πράγματα που γίνονται για εσάς και όχι να έρχεστε και να φεύγετε. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι η νοοτροπία στον Ολυμπιακό. Θέλουμε επίσης να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του προπονητή της ομάδας μας. Εγώ προσωπικά είμαι σίγουρος για την επιτυχία. Στο τέλος ο Ολυμπιακός να είναι πρωταθλητής που είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα. Καλή επιτυχία και στην Ευρώπη να φέρεται τα καλύτερα αποτελέσματα. Εμείς ως Ακαδημία είμαστε μαζί σας. Εύχομαι στον προπονητή να μείνει πολλά χρόνια να μείνει πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και όπως είχε πει και ο πρόεδρος μας οι φίλαθλοι να κλαίνε όταν θα φύγει».

Ενώ τέλος, ο κ. Ελευθεριάδης είπε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον προπονητή της πρώτης ομάδας και όλους τους ανθρώπους που είναι σήμερα εδώ για να τιμήσουν εσάς. Εγώ ως τεχνικός διευθυντής και νέο μέλος στην Ακαδημία θέλω να πω ότι από το καλοκαίρι που ξεκινήσαμε θέλαμε να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην καθημερινή δουλειά και να βάλουμε ποιότητα στη δουλειά μας. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου γι’ αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος και έχει τεράστια δυναμική αλλά και πίεση. Είμαστε όμως όλοι μας έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην πίεση αυτή. Αυτή η πίεση βγαίνει στην Ακαδημία η οποία φέτος έγινε πιο πολυπληθής με την βοήθεια του προέδρου και της διοίκησης.

Θέλω να έχετε υγεία, να δουλεύεται και στόχος μας είναι επειδή είστε πολλά παιδιά αργότερα στην κοινωνία να βγείτε ολοκληρωμένοι ως άνθρωποι . Στα αγωνιστικά όπως είπε ο κ. Παύλου είμαστε σε καλό δρόμο αλλά το πρώτο μέλημα μας είναι να έχουμε κάτω το κεφάλι και να δείχνουμε αποτελέσματα. Έργα και όχι λόγια. Θα ήθελα επίσης να σας πως είναι τιμή σας που είστε μέλη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ενός συλλόγου που έχει στις Σχολές του σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο πάνω από 6000 ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν να είναι εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γρηγόρη, που είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό όνομα και έχει αφήσει την σφραγίδα του στον Ολυμπιακό και με στηρίζει, και φυσικά τον κ. Παύλου που χωρίς πολλά λόγια ανταποκρίνεται σ’ ότι έχουμε ζητήσει αλλά και τον πρόεδρο που είναι πίσω απ’ όλα τα έργα που γίνονται στην Ακαδημία μας».

Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί από κάθε ομάδα:

Κ19: Νίκος Βέργος

Κ17: Θανάσης Τσίρμπας

Κ16: Θανάσης Γιανναράκης

Κ15: Δημήτρης Φυτόπουλος

Κ14 : Αλέξης Γεωργαντής

Κ13: Άγγελος Τιμολέων

Κ12: Φώτης Κίτσος

Κ11: Σέρτζιο Λίτσο

Κ10: Κώστας Μπατσιάκος

Κ9: Αντριάνο Μπρέγκου

Κ8: Μιχάλης Πουλής

8 PHOTOS
  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Θα έκανες ποτέ ράφτινγκ στο Grand Canyon;
Θα έκανες ποτέ ράφτινγκ στο Grand Canyon;
Αναβίωση αγώνων αυτοκινήτων στην Ρόδο
Αναβίωση αγώνων αυτοκινήτων στην Ρόδο
Βασιλειάδης: «Σε έξι μήνες δεν μπορούνε να διορθωθούν οι παθογένειες 40 χρόνων»
Βασιλειάδης: «Σε έξι μήνες δεν μπορούνε να διορθωθούν οι παθογένειες 40 χρόνων»
Χρονιά όνειρο για τον Ρονάλντο! (photos)
Χρονιά όνειρο για τον Ρονάλντο! (photos)
Altion: Η νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής από τη ΒΙΑΝΕΞ/ΒΙΑΝ
Altion: Η νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής από τη ΒΙΑΝΕΞ/ΒΙΑΝ
Μετά από 31 χρόνια ο Μίμης Πλέσσας με νέα τραγούδια
Μετά από 31 χρόνια ο Μίμης Πλέσσας με νέα τραγούδια
Αυτός είναι ο λόγος που θα δείτε παραπάνω χρήματα στο λογαριασμό σας - Τι αλλάζει στο μισθό σας
Αυτός είναι ο λόγος που θα δείτε παραπάνω χρήματα στο λογαριασμό σας - Τι αλλάζει στο μισθό σας
Φαρμακείο Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς: Ένα στολίδι για τη δημόσια υγεία
Φαρμακείο Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς: Ένα στολίδι για τη δημόσια υγεία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης