Ατρόμητος: Αποστολή χωρίς Κιβρακίδη

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές της αποστολής του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Ατρόμητος: Αποστολή χωρίς Κιβρακίδη

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Σαράγεβο και τον αποκλεισμό από το Europa League θέλει ο Ατρόμητος έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στον Πλατανιά στο Περιστέρι.

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την 19μελη αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την οποία λείπει μόνο ο Κυριάκος Κιβρακίδης με την απουσία του να μην επηρεάζει ιδιαίτερα τα πλάνα του έμπειρου τεχνικού.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Μπάλλας, Δημούτσος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Κούρος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Παπάζογλου, Μπρίτο, Φάμπιο, Τάτος, Γκαρσία και Θεολόγου.