Παράσχος: «Φτάσαμε στη βρύση, αλλά...»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των παικτών του Ατρόμητου και στη νευρικότητα στην τελική προσπάθεια στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος.

Παράσχος: «Φτάσαμε στη βρύση, αλλά...»

«Η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και περιμέναμε το γκολ. Δεν σκοράραμε σε ένα ματς με πολλές τελικές. Φτάσαμε στη βρύση, αλλά δεν ήπιαμε νερό. Η παρουσία του Ατρόμητου στα πλέι οφ έδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα...», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Περιστεριωτών.

Για το αν μάθαινε τι γινόταν στο άλλο ματς: «Δεν μας επηρέασε αυτό που γινόταν στα Γιάννινα. Εγώ στα τελευταία 10 λεπτά ρώτησα τι έγινε στα Γιάννινα. Είχαμε ευκαιρία και στο 93’...»

Για το τι έφταιξε: «Στην τελική προσπάθεια δεν τα καταφέραμε καλά. Ο Ναπολεόνι για παράδειγμα τα έκανε όλα τέλεια στην Τούμπα, αλλά σήμερα κάτι γινόταν και έχανε τα κοντρόλ... Ίσως να είχε νευρικότητα».

Τέλος, για το αν εμφανίστηκε κουρασμένη η ομάδα, είπε: «Δεν είχαμε κούραση. Πιέσαμε τόσο πολύ τον αντίπαλο, είχαμε ποιότητα και περισσότερες δυνάμεις από τον αντίπαλο...».

COMMENTS