Εισαγγελικό έλεγχο στον Άρη ζητά ο Κόντης

Εισαγγελικό έλεγχο στον Άρη ζητά ο Κόντης

Την παρέμβαση εισαγγελέα στην ΠΑΕ Άρης έχει ζητήσει ο Γιάννης Κόντης, προκειμένου να γίνει ενδελεχής έλεγχος.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, τονίζοντας πως δεν γίνεται να του φορτώσουν όλες τις… αμαρτίες του Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόντη:

«Έχω βάλει μπροστά μία διαδικασία που θα βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους. Προσφεύγω με συμπληρωματικά χαρτιά στον οικονομικό εισαγγελέα και ζητώ- επειδή το όνομά μου εμπλέκεται και ακούγεται ότι έχω βγάλει χρήματα με μίζες- να γίνει ενδελεχής έλεγχος στην ΠΑΕ Άρης. Αυτή τη στιγμή δεν θα με κατηγορήσει κανείς ότι μπορώ να προξενήσω ζημιά στην ΠΑΕ Άρης, να αποδοθούν τα του καίσαρος τω καίσαρι και αν κάποιοι χρειαστεί να πάνε φυλακή να πάνε. Πολλοί έχουν βρει την κολυμπήθρα του Σιλωάμ, τον Κόντη και εξαγνίζουν τις αμαρτίες του. Δεν λέω ότι δεν έγιναν λάθη αλλά όχι να φορτώσουν τα πάντα σε έναν βλάκα τον Κόντη», ανέφερε αρχικά.

Για τη δήλωση Τσομίδη ότι τουλάχιστον δέκα άτομα κινδυνεύουν να πάνε φυλακή: «Είναι ένα θέμα που εμπίπτοντας στην αντίληψη του εισαγγελέα επιφέρει αυτεπάγγελτη παρέμβαση. Όταν λέει ο δικηγόρος που ασχολήθηκε ότι κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή σημαίνει ότι έχουν υποπέσει στην αντίληψή του κακουργηματικές πράξεις».

Για την αποχώρησή του από τον Άρη: «Αποχώρησαν από τον Άρη όχι με τη θέλησή μου. Δεν την κοπάνησαν όταν δεν πήραμε αδειοδότηση. Κάποια παιδιά παρασυρμένα από την αγάπη τους για την ομάδα μου είπαν φύγει γιατί οι επόμενοι που θέλουν να έρθουν θα βάλουν λεφτά και δεν θέλουν να είσαι εσύ. Εγώ τους είχα πει σε αυτή τη συνάντηση ότι παρόλο που δεν μπορώ να εφαρμόσω το αγωνιστικό πλάνο μπορώ να εφαρμόσω το πλάνο της εξυγίανσης. Αυτοί που μου είπαν να φύγω ήταν δύο παιδιά του SUPER 3 που μίλησαν με μένα και τον κ. Αθανασιάδη. Μιλάμε για μία ημέρα που πριν από αυτά τα παιδιά ήρθαν άλλα άτομα από άλλο σύνδεσμο εισέβαλλαν στα γραφεία της ΠΑΕ και μόνο που δεν έδειραν τον πρόεδρο».

Για τα χρήματα που θα έμπαιναν στην ΠΑΕ: «Εγώ τους είχα πει σε αυτή τη συνάντηση ότι παρόλο που δεν μπορώ να εφαρμόσω το αγωνιστικό πλάνο, μπορώ να εφαρμόσω το πλάνο εξυγίανσης. Έφτασαν να αμφισβητούν την ύπαρξη του Πλα. Εγώ είμαι μόνο που δραστηριοποιήθηκα να βρω κάποια χρήματα που θα μείνουν στην ομάδα, όχι που θα επιστραφούν από εκχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων ή άλλο τρόπο. Για τα λεφτά έγινε γενική συνέλευση τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου και είχαμε πει να μπουν με κάποιες εγγυήσεις μέχρι 30 Ιουνίου. Μετά την μη αδειοδότηση μου είπαν σήκω και φύγε. Παρουσιάστηκε εντέχνως ότι εγώ καθυστερούσα. Εγώ ζητούσα έγγραφα από τη Λέσχη για το πώς θα μπουν τα χρήματα και είχαμε ζητήσει διασφάλιση και ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στο καθεστώς. Ζητούσαμε είτε μεσεγγύηση είτε μεταβίβαση μετοχών».

Για τον ισχυρισμό του Σκόρδα ότι ήταν θύμα εκβιασμού: «Από τι στιγμή που λέει ο πρώην πρόεδρος ότι τον εκβίαζες θα πρέπει να μας πει ποιο αδίκημα έχει κάνει και φοβόταν. Έχω παρουσιάσει στον εισαγγελέα τρία δημοσιεύματά του που λένε αυτό το πράγμα. Είδατε ποτέ εσείς κανένα από αυτούς που λέγανε ότι έβγαζα χρήματα να κάνουν προσφυγή στον εισαγγελέα; Αυτό το ανθρωπάκι δεν δίστασε να εμπλέξει τη γυναίκα μου. Ευτυχώς τον πήραν χαμπάρι και οι υπόλοιποι. Ανοίγει το στόμα του και νομίζει ότι επειδή αργεί η δικαιοσύνη ότι θα μπορεί να λέει επ’ άπειρον ό,τι λέει. Χρησιμοποίησε το σταθμό και την εφημερίδα του για να λασπολογεί. Έπιασε κορόιδο τον Αθανασιάδη και μπόρεσε και έφερε στο σημείο αυτό τον Άρη».



NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved