Ηρακλής: Παρουσίασε Λόπεθ, Σούπιτς, Τζοβέ, Φερνάντες

Ηρακλής: Παρουσίασε Λόπεθ, Σούπιτς, Τζοβέ, Φερνάντες

Καρέ παρουσίασης για τον Ηρακλή, με τους Ισαάκ Τζοβέ, Ζουλιέν Φερνάντες, Ζόραν Σούπιτς και Ντάνι Λόπεθ να δηλώνουν υπερήφανοι που θα αγωνιστούν με τα κυανόλευκα.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, Ισαάκ Τζοβέ είπε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στην Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι ο Ηρακλής, είναι μια τέλεια ομάδα, ένας τέλειος σύλλογος στην Ελλάδα. Ελπίζω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ στην προσπάθεια που θα γίνει, ώστε να επιστρέψει στην Superleague.

Τις τελευταίες ημέρες ενημερώθηκα για την ιστορία της ομάδας και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή μου. Ελπίζω και η νέα χρονιά, να φέρει τις επιτυχίες που όλοι θέλουμε».

Ο Ζουλιέν Φερνάντες τόνισε:

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, διότι η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη. Φέτος όμως θέλω να δουλέψω πολύ, ώστε να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να φτάσει στον στόχο της που είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία. Ευχαριστώ τον Ηρακλή που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να εργαστώ και να πετύχω όλα όσα θέλει η ομάδα αλλά και εγώ ο ίδιος προσωπικά. Τις τελευταίες ημέρες μίλησα αρκετές φορές με τον Χοσέμι.

Μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο και επί της ουσίας με βοήθησε ώστε να πάρω την τελική απόφαση. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ήρθα σε ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία και πολλούς φιλάθλους».

Ο Σέρβος, Ζόραν Σούπιτς είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχω έρθει στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω, στην υλοποίηση του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Superleague.

Νιώθω έτοιμος έχω κάνει προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και όποτε αποφασίσει ο προπονητής να με χρησιμοποιήσει θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να δώσω το κάτι παραπάνω στον Ηρακλή. Γνωρίζω ήδη αρκετά για τη νέα μου ομάδα, καθώς παρακολούθησα αρκετά βίντεο.

Βέβαια, φρόντισε να με ενημερώσει για όλα και ο Ράντοβαν Κριβόκαπιτς από τον οποίο ζήτησα πληροφορίες. Κατά κύριο λόγο αγωνίζομαι στο κέντρο της άμυνας, αλλά μπορώ επίσης να παίξω και ως αμυντικός μέσος».

Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει ο ίδιος στους φιλάθλους της ομάδας επεσήμανε: «Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά προτίμησα τον Ηρακλή, γιατί ήθελα πολύ να παίξω σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα».

Τέλος, ο Ντάνι Λόπεθ ανέφερε:

Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο στον Ηρακλή. Θεωρώ, ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, που με προσπάθεια θα καταφέρει να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου στη Superleague. Αυτό που ελπίζω και εύχομαι είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια, ώστε να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε.

Εξάλλου, δεν ήρθαμε εδώ για διακοπές, ήρθαμε για να δουλέψουμε ώστε να καταφέρουμε αυτό που επιθυμούν οι οπαδοί του Ηρακλή».

Πηγή: www.bluearena.gr



Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved