Παναχαϊκή προσεχώς για Super League

Παναχαϊκή προσεχώς για Super League

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Παναχαϊκή (κυρίως στο β’μέρος) με αντίπαλο την Καλλονή, κατάφερε έτσι όπως εξελίχθητε το ματς να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή της στα μπαράζ.

Οι «κοκκινόμαυροι» πλέον είναι στην 5η θέση και τελευταία αγωνιστική την Τετάρτη πηγαίνουν στα Μέγαρα κόντρα στον Βύζαντα. Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τον Παπακώστα να έχει κάνει αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα ενώ η ομάδα φάνηκε επηρεασμένη από την ήττα στις Σέρρες.

Το θετικό είναι ότι κατάφερε να πάρει τον βαθμό και να γυρίσει το ματς μετά το 0-1 στο χειρότερο σημείο του αγώνα στο 45’!


Την άνοδό της στη Super League θα διεκδικήσει η Παναχαϊκή, μετά τον βαθμό που πήρε στο ισόπαλο 1-1 από την ΑΕΛ Καλλονής.
Οι πατρινοί, βρίσκονται πλέον στην 5η θέση με την οποία κατοχυρώνουν δικαίωμα για να συμμετάσχουν στα play off.

Από την άλλη πλευρά, η Καλλονή έχει ακόμη ελπίδες για τη συμμετοχή της στα play off, αλλά για να το καταφέρει θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσει στο γήπεδό της τον Πλατανιά και να μην πάρει το τρίποντο ο Πιερικός στα Ψαχνά, από τον τοπικό Ηρακλή.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 και να πάρουν τον πολύτιμο βαθμό.
Το σκορ άνοιξε η Καλλονή στο 45΄, ο Ντος Σάντος. Ο Πουρής ήλεγχε την μπάλα και τη γύρισε στον Θεοδωρέλη, αλλά στη φάση παρενέβη ο ποδοσφαιριστής της ομάδας από τη Μυτιλήνη, παραβιάζοντας την εστία των Πατρινών, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Φουρτάδο στο 80΄, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.
Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με οκτώ ποδοσφαιριστές.
Στο 62΄αποβλήθηκε ο Μάππας με απευθείας κόκκινη κάρτα, για φάουλ στον Ατματζίδη, έξω από την περιοχή.

Στο 86΄την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Χατζόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όπως και ο Καρακώστας στο 98΄.
Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Φουρτάδο, Ιωάννου /Μήτσης, Μάππας, Χατζόπουλος, Καρακώστας, Ντος ΑΝτος
Διαιτητής ήταν ο  Κουτσιαύτης από τον σύνδεσμο της Άρτας, ο οποίος είχε βοηθούς τους Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) και Ζυγούρη (Αιτωλ/νιας).   


ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Κοιλιάρας, Ιωάννου, Άντονι (60' Ουατταρά), Ουρτάδο, Φουρτάδο, Ντίνας, Μαπούκου (60' Ατματζίδης), Θεοδωρέλης, Τσεμπερίδης, Σπίνουλας.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας, Χωριανόπουλος, Μήτσης, Χατζόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζινιο (64' Τραορέ)), Ντος Άντος, Μανούσος (88' Ταρακούλσκι), Μανουσάκης (79' Σουλογανης).



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved