Κυριακόπουλος: «Ίνδαλμά μου ο Μαρσέλο»
https://twitter.com/Bolognafc1909

Κυριακόπουλος: «Ίνδαλμά μου ο Μαρσέλο»

Μπολόνια: Παρουσίασε τον Γιώργο Κυριακόπουλο και ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για την εξέλιξη της καριέρας του.

Άφησε τη Σασουόλο για την Μπολόνια. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος συνεχίζει στο Καμπιονάτο και ο Έλληνας διεθνής παρουσιάστηκε επίσημα μετά το δανεισμό του με οψιόν αγοράς. Όπως τόνισε είναι χαρούμενος στη νέα του ομάδα, ενώ αποκάλυψε πως είχε για ίνδαλμα τον Μαρσέλο όταν αυτός ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχικά μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Μπολόνια, Τζοβάνι Σαρτόρι:

«Ήταν μια κοινή επιλογή με τον προπονητή, πάνω από όλα για την ευελιξία του. Εκτός από εξαιρετικός μπακ, χρησιμοποιήθηκε συχνά ως εξτρέμ. Οι αριθμοί του είναι σημαντικοί, πέρυσι σημείωσε ένα γκολ και 7 ασίστ, δεύτερος μόνο μετά τον Τεό Ερναντέζ».

Εν συνεχεία πήρε το λόγο ο Γιώργος Κυριακόπουλος:

«Η διαπραγμάτευση ήταν λίγο περίπλοκη. Τώρα είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος. Ήταν μια εύκολη επιλογή, η Μπολόνια στοχεύει ψηλά φέτος. Είμαστε όγδοοι, αλλά μπορούμε να φτάσουμε στην έβδομη θέση για την Ευρώπη. Ο σύλλογος εδώ είναι εξαιρετικός, ακόμα και ο Λυκογιάννης με βοήθησε να μπω στην ομάδα.

Μιλούσαμε με τη Μπολόνια από τον Δεκέμβριο, ήταν μια συγκεκριμένη και περίπλοκη διαπραγμάτευση. Στο τέλος καταλήξαμε σε συμφωνία και είμαι χαρούμενος.

Στη θέση μου είχα ίνδαλμα τον Μαρσέλο όταν ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης».



Στην Αδελαίδα ο Τσιτσιπάς
Στην Αδελαίδα ο Τσιτσιπάς
ΠΑΟΚ: Χωρίς τέσσερις παίκτες στο Αγρίνιο
ΠΑΟΚ: Χωρίς τέσσερις παίκτες στο Αγρίνιο
Ολυμπιακός: Χωρίς Ποντένσε και Ροντινέι η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο
Ολυμπιακός: Χωρίς Ποντένσε και Ροντινέι η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο
Super League: Ανακοινώθηκε η αναβολή του Asteras Aktor – Ολυμπιακός
Super League: Ανακοινώθηκε η αναβολή του Asteras Aktor – Ολυμπιακός
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved