Εθνική Κ20: Γαλανόλευκη εξέδρα στην Τρίπολη (photos)
Τη δική τους εξέδρα έστησε ο Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος Αρκαδίας στην Τρίπολη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής Κ20 με το Μάλι.
Από νωρίς περισσότεροι από 25 φίλοι της Εθνικής συγκεντρώθηκαν σε γνωστή πιτσαρία της Τρίπολης και παρακολούθησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Κώστα Τσάνα. Ανάμεσα τους ο προσωρινός πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Εθνικής Ελλάδος Αρκαδίας, Ειρηναίος Χριστόφιλος, ενώ την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας εκπροσώπησε ο Βασίλειος Λιώρης.
Το βλέμμα τους μοιραία εστίαζε στις επιδόσεις των δύο άσων του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρη Κουρμπέλη και Τάσο Μπακασέτα, με τον πρώτο να είναι βασικός και να έχει πολύ καλή απόδοση.
Ελλείψει τηλεοπτικής κάλυψης, ο Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος Αρκαδίας παρακολούθησε το παιχνίδι μέσω διαδικτύου. Μετά το τέλος, ακολούθησε γλέντι στα... μπουζούκια, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή το απόγευμα, για το καθοριστικό παιχνίδι της Εθνικής Κ20 με την Παραγουάη.
ΤΡΙΠΟΛΗ: Άρης Κολλιντζογιαννάκης