Παναιγιάλειος – Ολυμπιακός Γυθείου 5-1

Γκολ και θέαμα πρόσφερε στους φιλάθλους του ο Παναιγιάλειος, ο οποίος επικράτησε με το ευρύ 5-1 του Ολυμπιακού Γυθείου και παρέμεινε πρώτος και με διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Παναιγιάλειος – Ολυμπιακός Γυθείου 5-1

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν στο 18’ να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τον Βασιλαντωνόπουλο να κάνει το 1-0. Στο 35’ ο Μπούνας πέτυχε το 2-0 για τον Παναιγιάλειο, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, προηγούμενη με δύο τέρματα.

Στο 61’ ο Μπουλούμπασης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να έρθει στο 66’ ο Βασιλαντωνόπουλος να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να κάνει το 4-0. Οι παίκτες του Κουρμπανά δεν σταμάτησαν εκεί ωστόσο, αφού στο 74’ ο Διαμαντόπουλος διαμόρφωσε το 5-0.

Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός Γυθείου ήταν να μειώσει σε 5-1 με τον Τζανετάκο στο 88’.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Κοντόγιωργος, Αγουρίδης (72’ Θεοφάνόπουλος),Ζανδραβέλλης (68’ Ρέλλας), Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος (76’Δαλιάνης), Τρίγκας,Μπούνας, Αργυρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Μπουλούμπασης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ: Τρακάκης, Μπουρελάκος,,Πολλιτάκος (78’ Πλαγιαννάκος), Νάκος, Καζιάνης, Λιγνός, Δασκαλάκης, Πλεμμένος, Μ.Σουκούλι,Γ. Σουκούλι (73’ Κουφάκος), Τζανετάκος.

COMMENTS