Ταχύτερος όλων ο Κριστιάνο
Ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης πιάνει την μεγαλύτερη τελική ταχύτητα απ' οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.
Ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από τους ποδοσφαιριστές με την καλύτερη τεχνική κατάρτιση στον κόσμο είναι γνωστό. Πλέον, όμως, είναι και ο ταχύτερος. Αυτό, τουλάχιστον, δείχνουν τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε τηλεοπτικό δίκτυο της Ισπανίας.
Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή την έρευνα, η… τελική ταχύτητα που πιάνει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι 54,07 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ αυτός που τον ακολουθεί είναι ο Άριεν Ρόμπεν με 52,94.
Την τρίτη θέση καταλαμβάνει ο Θίο Γουόλκοτ (52,62), την τέταρτη ο Γουέιν Ρούνεϊ (52,46), με τον Ρόμπιν φαν Πέρσι να συμπληρώνει την σχετική πεντάδα με 51,65 χιλιόμετρα ανά ώρα.