Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Προημιτελικά: Οι μικροί πρωταγωνιστές (photos)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Προημιτελικά: Οι μικροί πρωταγωνιστές (photos)

Τη δική τους πανέμορφη πινελιά στο πολύχρωμο παγκόσμιο αθλητικό πάρτι που ακούει στο όνομα Μουντιάλ 2014 προσφέρουν και οι μικροί επώνυμοι και όχι μόνον λάτρεις του ποδοσφαίρου που με την παρουσία τους κοσμούν τις εξέδρες των γηπέδων της Βραζιλίας.


Τόσο οι …απόγονοι των διάσημων αστεριών της μπάλας όσο και οι άγνωστοι, αλλά τουλάχιστον εξίσου αν όχι ακόμα περισσότερο, αξιολάτρευτοι μπόμπιρες κάθε χρώματος και φυλής που έχουν την εμπειρία ζωής να παρακολουθήσουν «ζωντανά» έναν ή και περισσότερους (οι πλέον τυχεροί και …εύποροι εξ αυτών) αγώνες της σημαντικότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης κλέβουν απόλυτα δικαιολογημένα την παράσταση. Και έχουν το δικό τους μερτικό «διασημότητας» και δημοτικότητας με το να είναι εκεί και τότε. Καθώς φωτογραφικός και τηλεοπτικός φακός δεν χάνουν την ευκαιρία να τους απαθανατίσουν.


Το Onsports με τη διοργάνωση να έχει φθάσει πλέον στο τελευταίο τέταρτο της διαδρομής της (απομένουν τα προημιτελικά , τα ημιτελικά και οι δύο τελικοί , μικρός και μεγάλος) σας θυμίζει ορισμένους από τους μικρούς –μεγάλους πρωταγωνιστές της εξέδρας στο 20o Μουντιάλ της ιστορίας.

Capture111 copy

Ο μικρός Μέσι συντροφιά με την αγαπημένη του Αργεντίνου σούπερ- σταρ Αντονέλα Ροκούτσο είναι μόνιμοι θεατές στους αγώνες του μπαμπά Λιονέλ.

Capture113

Μπορεί ο Κακά να μην είναι στη δράση του Μουντιάλ 2014 αλλά φυσικά δεν λείπει έστω και ως θεατής από τους αγώνες της Βραζιλίας έχοντας την ευκαιρία να «μορφώσει» μουντιαλικά το γιό του και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Capture114

Ο γιός του Κάουτ έχει αντίθετα την ευτυχία να θαυμάσει εν δράσει τον πατέρα του που βοηθά την Ολλανδία να προχωρήσει ως τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Capture115

Όχι όμως και τα παιδιά του Τζιανλουίτζι Μπουφόν είδαν τον πατέρα τους και την Ιταλία να αποχαιρετά πολύ γρήγορα τη διοργάνωση.

Capture116

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ασφαλώς ο μεγαλύτερος απών αστέρας αυτού του Μουντιάλ όμως δεν έμεινε εντελώς μακριά από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του πλανήτη και μάλιστα έχει δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Βραζιλίας συνοδευόμενος από τον γλυκύτατο γιό του.

Capture117


Ο Φαρίντ Μοντραγκόν είναι ο …παππούς όχι μόνον του Μουντιάλ 2014 αλλά και όλων των διοργανώσεων από το 1930 μέχρι σήμερα και οι γιοί του έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερηφάνεια για τον 43χρονο τους πατέρα.

Capture118 copy

 

Ο Κάρλος Μπάκα μπορεί εξ αιτίας τραυματισμού να έχει μείνει ως τώρα εκτός αγωνιστικής δράσης στο Μουντιάλ αλλά τουλάχιστον τα παιδιά του έχουν τη δυνατότητα να τον έχουν πλάι τους στην εξέδρα.

Capture119


Ο Αντόνιο Μαβουμπά έχει μόλις 25 λεπτά συμμετοχής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αλλά ο γιός του μπορεί να αισθάνεται ευτυχής για τη συμβολή του στην επιτυχημένη ως τώρα πορεία της Γαλλίας.

Capture120


Ανάλογα τα συναισθήματα για τον γιό του Μπακαρί Σανιά ο οποίος έχει μεγαλύτερη συμμετοχή (90 λεπτά παρουσίας στο ματς με το Εκουαδόρ) στην πορεία των «τρικολόρ».

Capture121

Ακόμα περισσότερη υπερηφάνεια ασφαλώς για την κόρη του Ρόμπιν Φαν Πέρσι μετά τα κατορθώματα του αρχηγού των «ιπτάμενων Ολλανδών».

Capture122

Όμως μπορεί η διασημότητα των γονέων κάποιων άλλων μικρών να μην είναι η αιτία της φωτογράφισης τους αλλά οι ίδιοι αποδεικνύονται από μόνοι τους …αστέρια στην εξέδρα.

Capture123

Έστω και αν το πολύ μικρό της ηλικίας τους και η …φασαρία στο γήπεδο τους κάνει να αντιδρούν ακόμα και ενώπιον του άγιου δισκοπότηρου της μπάλας.

Capture124 copy


Άλλοι πάλι με αυταπάρνηση δίνουν τη δική τους «μάχη» στην εξέδρα για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Capture125

Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι πάλι που έχουν και ορισμένα … ακατάλληλα για ανηλίκους συνθήματα να επιδείξουν.

Capture126

Και αυτοί που απλά είναι «βαμμένοι» με τα εθνικά χρώματα.

Capture127

Το ποδόσφαιρο φυσικά το λατρεύουν όχι μόνον τα αγόρια αλλά και τα κορίτσια όπως αποδεικνύει και η μικρή θαυμάστρια της Κόστα Ρίκα.

Capture128 copy

Άλλοι πάλι δυστυχώς, όπως ο μικρός οπαδός της Χιλής, σε μία τόσο τρυφερή ηλικία έχουν δει με τα ίδια τους τα μάτια την οδύνη του αποκλεισμού της αγαπημένης τους ομάδας στη ρουλέτα των πέναλτι.

Capture129


Είναι και εκείνοι επίσης που όπως η απίθανη μικρούλα φίλη της Βραζιλίας απλά σε μαγεύουν με τη ασύγκριτη τους γοητεία.

Capture130

Το Μουντιάλ σίγουρα θα ήταν λιγότερο όμορφο δίχως παρουσίες όπως αυτής της μικρής Αργεντίνας οπαδού.

Capture131

Και όλοι φυσικά γνωστοί (λόγω γονιών) ή και άγνωστοι μικροί φίλοι της μπάλας έχουν ένα μεγάλο κοινό πόθο. Να σηκώσει η ομάδα τους την υπέρτατη κούπα του ποδοσφαίρου.



Super League: Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ντέρμπι τίτλου σε Φάληρο και Τούμπα
Super League: Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ντέρμπι τίτλου σε Φάληρο και Τούμπα
Μίλτος Τεντόγλου: «Είμαι σαν πεθαμένος» - Αποκάλυψε τον λόγο που δεν χαμογελάει μετά τους αγώνες
Μίλτος Τεντόγλου: «Είμαι σαν πεθαμένος» - Αποκάλυψε τον λόγο που δεν χαμογελάει μετά τους αγώνες
Πάλη: Ολα έτοιμα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15
Πάλη: Ολα έτοιμα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 470 Mixed
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 470 Mixed
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved