Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Προημιτελικά: Οι Ολλανδοί έβαψαν πορτοκαλί το Ρίο! (photos)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Προημιτελικά: Οι Ολλανδοί έβαψαν πορτοκαλί το Ρίο! (photos)

Οι παίκτες του Λούις Φαν Γκάαλ εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό της Τρίτης (1/7) κι έναν βόλτα σε μια από τις φαβέλες του Ρίο βγάζοντας φωτογραφίες, παίζοντας μπάλα με παιδιά αλλά και… βάφοντας στα χρώματα της εθνικής τους έναν τοίχο!

Μπορεί το μυαλό των παικτών οι οποίοι απαρτίζουν τις αποστολές των εθνικών ομάδων που παραμένουν στη «γιορτή» του Παγκοσμίου Κυπέλλου να είναι απόλυτα συγκεντρωμένο στις… μάχες που οδηγούν στον τελικό, αλλά σε κάθε ομάδα αναζητούν τρόπους προκειμένου να μειώνουν το άγχος και το στρες που φυσιολογικά χτυπούν… κόκκινο κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

10 copy
Από αυτόν τον «κανόνα» δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση και οι Ολλανδοί, οι οποίοι ύστερα από συναρπαστικό παιχνίδι με το Μεξικό και την εκπληκτική ανατροπή που κατάφεραν από το 88’ και μετά παίρνοντας τη νίκη πρόκριση στα προημιτελικά με 2-1, δικαιούνταν μια ημέρα χαλάρωσης. Έτσι, την Τρίτη (1/7) ο Λούις Φαν Γκάαλ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, πριν οι «οράνιε» στρέψουν το βλέμμα τους στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα το Σάββατο (5/7) για τη φάση των «8» του Μουντιάλ 2014.

Εννέα από τους ποδοσφαιριστές των «ιπτάμενων Ολλανδών» λοιπόν επέλεξαν να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας μια βόλτα στη «Ντόνα Μάρτα»,  μια από τις φαβέλες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ξεκινώντας την εκδρομή τους με τέσσερα αυτοκίνητα, συνοδευόμενοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη οι «οράνιε» βρέθηκαν αρχικά στο σημείο όπου υπάρχει το άγαλμα του «βασιλιά της ποπ», Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος είχε γυρίσει στην περιοχή ένα βίντεο κλιπ το 1996.

Στη συνέχεια, περιηγήθηκαν στους δρόμους της περιοχής όπου είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν αναμνηστικά, αλλά και να μοιράσουν χαρά σε φιλάθλους κάθε ηλικίας που δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους. Επίσης, μπορεί να είχαν ρεπό αλλά η μπάλα δεν έλειψε από τις δραστηριότητές τους καθώς δεν έφεραν αντίρρηση όταν τους ζητήθηκε να ανταλλάξουν μερικές μπαλιές με παιδιά που έτυχε να παίζουν σε ένα από τα πολλά γήπεδα της περιοχής. Ωστόσο, το ενδιαφέρον προσέλκυσε ένας απών, καθώς οι περισσότερες ερωτήσεις όσων είδαν τα μέλη της ολλανδικής αποστολής αφορούσαν τον Άριεν Ρόμπεν, που δεν βρισκόταν ανάμεσά τους έχοντας προτιμήσει να περάσει αλλιώς το ρεπό του.

Ίσως μάλιστα να ξεκουράστηκε και περισσότερο ο διεθνής εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι συμπαίκτες του που συμμετείχαν στην εκδρομή επιδόθηκαν και σε… εργασίες! Θέλοντας λοιπόν να αφήσουν το.. σημάδι τους, οι Ολλανδοί έβαψαν έναν τοίχο στο χρώμα της εθνικής τους ομάδας, το πορτοκαλί, δείχνοντας μάλιστα να διασκεδάζουν αρκετά με την… αγγαρεία.

Τέλος, ούτε η… κατασκοπεία έλλειψε από την εκδρομή των Ολλανδών. Σε ένα από τα καταστήματα που επισκέφθηκαν υπήρχε τηλεόραση που έδειχνε τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει αλλιώς, «πέφτοντας» πάνω στην αναμέτρηση της Αργεντινής με την Ελβετία που κρίθηκε στην παράταση με το γκολ του Ντι Μαρία στο 118’. Οι «οράνιε» αφού παρακολούθησαν το τέλος της αναμέτρησης αποχώρησαν παίρνοντας σιγά σιγά τον δρόμο της επιστροφής, ενώ κατά τη διάρκεια της βόλτας τους φρόντισαν να πάρουν και μια γεύση από τις αντιδράσεις των Βραζιλιάνων κατά της διοργάνωσης του Μουντιάλ, καθώς δεν έλειπαν τα συνθήματα στους δρόμους που μεταξύ άλλων προέτρεπαν τη FIFA να φύγει.

Κάπως έτσι λοιπόν τελείωσε η εκδρομή στο Ρίο, με τους εννέα «οράνιε» να επιστρέφουν στη συνέχεια στο ξενοδοχείο και στη διάθεση του Φαν Γκάαλ για την ενδελεχή ανάλυση της Κόστα Ρίκα με την οποία θα αναμετρηθούν στο Σαλβαδόρ με φόντο το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Αργεντινή – Βέλγιο.



Μεταγραφές: Η Φιορεντίνα θέλει τον Μανδα, η Λάτσιο ζητάει 30.000.000 ευρώ!
Μεταγραφές: Η Φιορεντίνα θέλει τον Μανδα, η Λάτσιο ζητάει 30.000.000 ευρώ!
Φιορεντίνα: 18 διαφορετικοί σκόρερ!
Φιορεντίνα: 18 διαφορετικοί σκόρερ!
NBA: Αμφίβολος ο Ντόνοβαν Μίτσελ για το Game 5
NBA: Αμφίβολος ο Ντόνοβαν Μίτσελ για το Game 5
Παράνοια στον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR - «Εξαφανίστηκαν» 9.000 διαρκείας σε λίγες ώρες!
Παράνοια στον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR - «Εξαφανίστηκαν» 9.000 διαρκείας σε λίγες ώρες!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved