Το προφίλ της Κλαμπ Μπριζ

Το προφίλ της Κλαμπ Μπριζ

Ένας σύλλογος που δεν ξυπνά καλές μνήμες στον Παναθηναϊκό, αλλά σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης φαντάζει η καλύτερη λύση (συγκριτικά με τις υπόλοιπες πιθανές αντιπάλους).

Έχασε το Πρωτάθλημα στα πλέι οφ του Βελγίου απ’ την Γάνδη, παρότι στην κανονική διάρκεια είχε ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Κατάφερε, όμως, να κερδίσει το Κύπελλο επικρατώντας της Άντερλεχτ. Διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά βασίζεται κυρίως στην ομαδικότητα και στα φυσικά προσόντα των παικτών της. Είναι χαρακτηριστικό πως ο καλύτερος παίκτης της είναι ο Μεσελέ που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Ο Παναθηναϊκός την έχει αντιμετωπίσει 6 φορές, μετρώντας 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΙΣΕΛ ΠΡΕΝΤΟΜ

Ο παλαίμαχος Βέλγος τερματοφύλακας γνωστός σε όλους, εδώ και περίπου 15 χρόνια έχει ξεκινήσει καριέρα προπονητή. Απ’ το 2013 βρίσκεται στην Μπριζ και δίχως άλλο αποτελεί ακόμη και απ’ αυτή τη θέση το «βαρύτερο» όνομα των Βέλγων. Το Κύπελλο της περασμένης σεζόν ήταν ο μοναδικός τίτλος που έχει κερδίσει με τον συγκεκριμένο σύλλογο.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ:

Ήρθαν: Χανς Φάνακεν (Λόκερεν), Αμπντουλαγιέ Ντιαμπί (Λιλ), Ντιόν Κολς (Λέουβεν), Μπερνιέ Ιμπίνι Ισέι (Σιπγκ), Σεμπάστιεν Μπρουζεσε (Ζούλτε Βάρεγκεμ), Βαλντεμάρ Σομπότα (Ζενκτ Πάουλι), Μουσαγκα Μπακένγκα (Μόλντε), Έλτον Μοντέιρο (Κοΐμπρα), Βαλερίς Σαμπάλα (Γιάμπλονετς), Νικολάς Καστίγιο (Μάιντζ).

Έφυγαν: Μπίργκερ Φερστράτε (Κορτράικ), Σωκράτης Διούδης (Πανιώνιος), Σβεν Ντοστ (Βέτερεν), Ζίνο Γκάνο (Μπέβερεν), Βλάνταν Κούγιοβιτς, Φρανσίσκο Σίλβα (Οσασούνα).

ΓΗΠΕΔΟ: «ΓΙΑΝ ΜΠΡΕΪΝΤΕΛ»

Απ’ το 1975 το «σπίτι» της Κλαμπ Μπριζ. Ένα γήπεδο παλιό αλλά όμορφο. Οι Βέλγοι μεγάλωσαν την χωρητικότητά του το 1998 και αυτή τη στιγμή περίπου 30.000 άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις που διεξάγονται εκεί. Καλή έδρα, ποδοσφαιρικό γήπεδο και αρκετά φανατισμένο κοινό.



Άρης: Οριστική λύση για την Κ18 από την Κυβέρνηση - Επιστρέφει με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη
Άρης: Οριστική λύση για την Κ18 από την Κυβέρνηση - Επιστρέφει με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη
«Χρυσό Παπούτσι»: Ξεφεύγει ο Κέιν, 7ος ο Παυλίδης, 38ος ο Ελ Κααμπί
«Χρυσό Παπούτσι»: Ξεφεύγει ο Κέιν, 7ος ο Παυλίδης, 38ος ο Ελ Κααμπί
Κοντούρης: «Να δείξουμε στον ΟΦΗ και σε κάθε αντίπαλο πως εμείς είμαστε το αφεντικό μέσα στο γήπεδο»
Κοντούρης: «Να δείξουμε στον ΟΦΗ και σε κάθε αντίπαλο πως εμείς είμαστε το αφεντικό μέσα στο γήπεδο»
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο: Μισό... βήμα από την απόλυτη ανατροπή - Τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου (vid)
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο: Μισό... βήμα από την απόλυτη ανατροπή - Τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου (vid)
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved