Επεξεργασμένα τρόφιμα: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης

Επεξεργασμένα τρόφιμα: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης

Τα υπερεπεξεργασμένα συσκευασμένα τρόφιμα και ποτά είναι γευστικά, φθηνά και τα βρίσκει κανείς εύκολα, νέα έρευνα δείχνει όμως, ότι αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης.

Για όσους καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες υπερεπεξεργασμένων τροφίμων, ο κίνδυνος κατάθλιψης μπορεί να αυξηθεί έως και 50%, σύμφωνα με τη νέα μελέτη, ιδιαίτερα όταν αυτά τα τρόφιμα περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights του ντέρμπι της «OPAP Arena»
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights του ντέρμπι της «OPAP Arena»
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Η ομάδα υποτιμήθηκε, έχει γίνει βήμα μπροστά» - Όσα είπε ο Ρουί Βιτόρια
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Η ομάδα υποτιμήθηκε, έχει γίνει βήμα μπροστά» - Όσα είπε ο Ρουί Βιτόρια
Ολυμπιακός: Πρωταθλητής Ελλάδας για 48η φορά - Η φιέστα και η απονομή του τίτλου
Ολυμπιακός: Πρωταθλητής Ελλάδας για 48η φορά - Η φιέστα και η απονομή του τίτλου
Παναθηναϊκός: Απέφυγε τα χειρότερα ο Γεντβάι – Έφυγε από το νοσοκομείο
Παναθηναϊκός: Απέφυγε τα χειρότερα ο Γεντβάι – Έφυγε από το νοσοκομείο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved