Επεξεργασμένα τρόφιμα: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης

Επεξεργασμένα τρόφιμα: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης

Τα υπερεπεξεργασμένα συσκευασμένα τρόφιμα και ποτά είναι γευστικά, φθηνά και τα βρίσκει κανείς εύκολα, νέα έρευνα δείχνει όμως, ότι αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης.

Για όσους καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες υπερεπεξεργασμένων τροφίμων, ο κίνδυνος κατάθλιψης μπορεί να αυξηθεί έως και 50%, σύμφωνα με τη νέα μελέτη, ιδιαίτερα όταν αυτά τα τρόφιμα περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Αστέρας AKTOR κατά της διαιτησίας: «Δεν επιθυμούμε ο Τζήλος να ορισθεί ξανά σε αγώνα μας»
Αστέρας AKTOR κατά της διαιτησίας: «Δεν επιθυμούμε ο Τζήλος να ορισθεί ξανά σε αγώνα μας»
Ιτούδης: «Ο αθλητισμός θα νικήσει και θα γυρίσουμε στο Ισραήλ»
Ιτούδης: «Ο αθλητισμός θα νικήσει και θα γυρίσουμε στο Ισραήλ»
Ηρακλής: Ο Καραποστόλου υπηρεσιακός τεχνικός
Ηρακλής: Ο Καραποστόλου υπηρεσιακός τεχνικός
Stoiximan GBL: Ο Γιούρτσεβεν MVP της 4ης αγωνιστικής
Stoiximan GBL: Ο Γιούρτσεβεν MVP της 4ης αγωνιστικής
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved