Επεξεργασμένα τρόφιμα: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης

Επεξεργασμένα τρόφιμα: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης

Τα υπερεπεξεργασμένα συσκευασμένα τρόφιμα και ποτά είναι γευστικά, φθηνά και τα βρίσκει κανείς εύκολα, νέα έρευνα δείχνει όμως, ότι αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης.

Για όσους καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες υπερεπεξεργασμένων τροφίμων, ο κίνδυνος κατάθλιψης μπορεί να αυξηθεί έως και 50%, σύμφωνα με τη νέα μελέτη, ιδιαίτερα όταν αυτά τα τρόφιμα περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Wimbledon: Τα highlights και η απονομή στον Σίνερ από την Κέιτ Μίντλετον
Wimbledon: Τα highlights και η απονομή στον Σίνερ από την Κέιτ Μίντλετον
Παπαδάκης: «Χαρούμενος που ήρθα στο Περιστέρι, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»
Παπαδάκης: «Χαρούμενος που ήρθα στο Περιστέρι, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»
Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Τσέλσι - Ο Πάλμερ διέλυσε την Παρί στον τελικό
Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Τσέλσι - Ο Πάλμερ διέλυσε την Παρί στον τελικό
Γιόνας Βαλαντσιούνας: Ανακοινώθηκε η ανταλλαγή του στους Ντένβερ Νάγκετς
Γιόνας Βαλαντσιούνας: Ανακοινώθηκε η ανταλλαγή του στους Ντένβερ Νάγκετς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved